vila i frid vänner...

hejsan,
ska börja det  här inlägget med att skriva att idag är det tre år sedan mina vänner simon och pernilla omkom i en bilolycka i USA... jag minns dagen då jag fick reda på det som om det var igår ... helt otroligt.. hur kunde det hända dem? just dem? och varför?
de dog på grund av att en påverkad man satte sig bakom ratten och krockade med dem så deras bil voltade flera varv ... hur kan man vara så ansvarslös att man ger sig ut på vägarna fast man har druckit? har han ingen moral? ingen etik, eller empati överhuvudtaget? han fick 18 års fängelse tror jag .. hade det varit sverige hade det väl max varit 18 månader men det är en annan historia..
Pernilla och Simon, jag vill att ni ska veta att jag tänker på er varje dag. alla de minnen som vi har kommer aldrig att suddas ut. det känns fortfarande som att ni lever här med oss andra .. blir lika förvånad varje gång när jag ser bilden på er i vardagsrummet bredvid det stora vita, halvnedbrunna stearinljuset.. ska jag vara ärlig försöker jag att inte tänka på er så mycket, för då blir jag så ledsen. det känns så overkligt. men vi ses igen, eller hur?

Jag har inte skrivit på ett tag därför att jag har varit för lat och brist på blogg intresse á la blondinbella.
men nu är jag här och skriver om mina små dagar för de som är intresserade(?). Egentligen skriver jag väl näästan för mig själv, haha ;)

idag har jag varit på GRÖNA LUND med några vänner från daaalarna :) Det var mycket skoj om man bortser från att allt gungande etc från karusellerna fick balansinnet att dansa rumba. Mådde jätteilla i säkert en timme när jag var där, men tack vare en vän så fick jag en åksjuketablett och stod i kö till favoriten fritt fall några minuter senare :) har åkt den 15 gånger nu, Ha-Ha.
Träffade min vän Jessica där, och man inser verkligen att vi inte ses ofta. Men det spelar ingen roll, vi har svårt att glida ifrån varandra tror jag. Var inte alls konstigt tyst och obehagligt ibland, bara naturligt. Skönt.
Åt sockervadd och allt det där som hör till gröna lund. Bara så ni vet ;)

När jag kom  hem efter att ha väntat på tåget en halvtimme och sedan shoppat på ica, lagade jag mat och såg på tv.
Nu sitter jag här och vill spela, men jag vet att jag verkligen måste packa eftersom vi åker till Danmark tidigt i morgonbitti. Hm, jag hoppas det blir trevligt där borta även fast bristen på vänner i gemensam ålder är stor. Dock kan mamma faktiskt vara ett trevligt sällskap, men jag känner att jag saknar mina underbara vänner väldigt mycket eftersom jag inte träffat dem på länge, de är alltid bortresta, och allt sällskap är roligt på sitt sätt.
Hursomhelst ska vi vara där i en vecka, bo i några släktingars lägenhet (jag har mycket släkt i Danmark) i en vecka. Vi kommer åka bil i ca 8 timmar imorgon ... URK!!! Jag ber att den annars så underbara solen går i moln större delen av tiden då vi reser, annars kommer vi väl vara tvugna att svettas floder.

Ja, det var väl inte så mycket mer att säga än att jag har väldigt ont i mina ben och fötter p g a den långa dagen. Men det kan behövas eftersom jag förmodligen kommer sitta stilla hela morgondagen!

kramkram!! // veronica


int vet jag vad jag ska som skriva för rubrik !

.. norrlandsdialekten, nog saknar jag den alltid. Nu är det typ bestämt, det blir inge norrland i sommar. Synd synd synd .. men kanske att det blir vid jul istället , :) always look at the bright side of life vaa.
Danmark! blir det däremot. Den 25 tror jag att det var, då ska vi åka. Pratade med Sara idag och hon kanske ska följa med, hvis hun måtte for sin mor og sin far. På söndag kommer släktingar från danmark till sverige, så då får man träffa dem där med.. :p Kanske inte riktigt bara därför man vill till danmark - för att träffa släktingar. Tror ni förstår va :)

Idag vaknade jag vid 12:30 ! Lite deppigt att se att solen sken för fullt utanför och att himlen var alldeles blå å allt .. Så jag klev upp och ringde Sara, men hon var man sin pojkvän så hon kunde icke följa med till stranden. Jag valde då att stanna inne, inte vet jag varför.
Halv sju mötte jag Sara vid slingan så gick vi runt och pratade, tills vi fann en bänk att stilla fortsätta föra våra väldigt intressanta diskussioner på. Haha, när jag säger intressanta menar jag det! :)
Sen kom andrea å hennes kompis å satte sig på vår bänk, vi pratade lite med dem men sen gick vi och köpte lite snask och gick hem till mig å såg på Linas kvällsbok. Den var bra, och Ivar i filmen är så sööt i den .. gah, haha. Sen såg vi SATC.

Kom hem från Utö igår, skulle egentligen åkt tillbaka idag men jag orkade inte, är hellre hemma. Vad ska man göra på utö när alla kompisar är borta? Det regnade och var trist, men när vi skulle åka hem var det självklart värmebölja på G.
3 dagar där nästan ensam (förlåt mamma) blev väldigt långtråkigt, men mössan till Clara blev iaf klar. Ska bara sys lite så kommer den bli jättesöt :)

kramkram // veronica

Hemma! .. men inte länge till.

Hejsan mina vänneer,
jag kom nyss hem från Vallentuna, med andra ord - Landstället.
Det är både skönt, sorgligt, roligt, inte skönt .. med mera. Det är rätt lugnt där, eller i alla fall när inte syskonen härjar runt.
 Brorsan har kommit i någon 1 års trotsig period då han nyps (och sedan drar på ett ordentligt smile), kastar sig på golvet och skriker i säkert världens högsta falsett. Det gör väldigt ont alltihop, om inte för våran del så för hans. Men han är så söt så det gör ingenting! :) Dessutom går det över.
 Syrran däremot lämnade aldrig riktigt sin 1 års period trots att hon har fyllt 3, inte helt iallfall. Hon kan fortfarande skrika väääldigt ljust så det gör ont och sådär.. Men hon är också söt så det gör inget. En riktig skådespelerska är hon, leker att hon är mindre än vad hon är så man ska pussa mera på henne. Haha!
På landet har jag varit med familjen, kliat på katter och hästar, stickat (!) och läst ut en bok (!).
 Jag håller på att sticka en mössa åt någon som jag inte kommer nämna i min blogg för då är det ingen idé att jag håller det hemligt, höhö. Den är rosa och vit och jag är stolt.
 Boken som jag läste hette "En Dufva i Stockholm". ... .... ... den var så bra! Jag kunde seriöst inte lägga ifrån mig boken, och det var inte för att jag ville gotta mig i alla trevliga händelser - snarare för att jag var tvungen på grund av alla hemskheter som jag bara måste läsa det förhoppningsvisa bra slutet på. Den var väldigt hemsk .. Handlade om en tjänsteflicka på 1600-talet som kom till en stenrik familj där mannen i huset våldtog och misshandlade henne dagligen. Hon blev ställd med barn och han slog henne så pass att hon miste barnet vilket var tur i oturen eftersom hon skulle hamnat på gatan (och svultit/frysit ihjäl) om det stenrika paret skulle fått reda på det. Dock var det en av de "mildaste" av de kränkande behandligarna och ett 100 tal definitivt mer tragiska inträffade i hennes liv... Usch nu ska jag skriva annat.
Sen har jag träffat Alice, Jocke och Annika och så har jag badat. Varit i Norrtälje och kollat runt i 'stan'. Ett väldigt idylliskt område! I alla fall delar av det. Köpte 1 kofta, 1 linne, 1 väska och 1 rougeborste där, på rea såklart... haha.
Bilder kommer senare, för nu måste jag fixa mig iordning för jag ska hem till Sara och Danne.
Imorgon bär det av till  Utö, så jag kommer inte blogga på några dagar!

saknar mina vänner som jag inte sett på jättelänge föresten :(

kramkram!! // Veronica

????

hejsan!
Jag kom precis hem från mitt lilla läkarbesök. Jag fick något nytt recept på medicin som jag ska hämta på apoteket ... men jag är skeptisk till om den kommer hjälpa, ingen annan har ju gjort det hittils :p
Pappa ringde för nån timme sedan och sa att vi åker till landet imorgon förmiddag istället, för han tycker inte om rusningstiden som pågår nu. Jag åker gärna imorgon istället, inga problem för mig (;

Jag är så förrvirrad för tillfället, jag vet inte vad jag ska göra med hästeriet. Hon som har medryttarhästen som jag ska provrida vill att jag kommer nästa vecka, men jag är så osäker på vad jag vill!.. det är en väldigt stor häst, och jag är en ponnyälskare, hah. Men vi får se hur det blir! Jag tror jag vet hur jag ska göra när jag har varit där och kikat :) Dock är det långt. Pendel, buss (som går 1 gång/timmen) och sen gå 15-25 minuters lång väg. Blä.. Men hurra för cykel! :D
Men vi får se hur allt blir, only time will tell. Nu sitter jag hur som helst och funderar på vad jag ska göra .. haha, tråkigt. Har inte ätit något idag så jag ska väl käka och ringa någon kompis!

... föresten ringde en telefonförsäljare till mig .. igen .. jäffla stalkers.

kramkram // veronica


!

" hmm, var det du som var gräsklippare asså"
- vad har folk emot vegeterianer?

Coldplay

Jag är inne i någon slags coldplay fas just nu. jag har alltid gillat coldplay, men just nu är jag verkligen beroende av dem.
har bara lyssnat på några låtar på den nya plattan dock.
Deras texter är helt underbara. en del låtar har verkligen hjälpt mig när allt har varit som värst. jag menar det verkligen.
den här låten har väl inte en sådan jättespeciell text, men åh så bra den är. (fast videon är ju lite speciell, eheh..)


RSS 2.0