Goodbye


Saknad är en känsla vars storlek varierar från person till person. Alla har den, men alla känner inte av den inte lika mycket.
Den här låten är till mina bortgångna vänner Simon, Pernilla och Texas.
Den är också till några vänner som jag känner att jag inte kommer träffa mer, (jag hoppas inte fel personer tar åt sig nu). Att tappa kontakten med vänner som man trodde man skulle ha förevigt är riktigt tufft..
Pernilla och Simon, jag saknar er jättemycket.. det gör ont varje gång jag tänker på er. Inte bara på ett dåligt sätt, för jag är ganska säker på att vi kommer ses igen.
Samma sak vill jag säga jag till Texas. Och att jag är ledsen att jag inte gjorde mer... och att jag aldrig kommer glömma dig.
Jag saknar er.



Kram / Vevvsan

Tänd ett ljus, och låt det brinna!


Goderafton i denna blogg.. ;)
Idag är det 1:a advent som säkert alla vet, men som jag tänkte förtydliga ändå ;) Och vet ni vad?
Jag tror faktiskt att jag julstämningen kommer i år! Förra året minns jag julen som vilka vanliga dagar som helst.. Men när jag vaknade "imorse" (kl. 15:15) så var det alldeles mysigt mörkt, mamma hade pyntat hela lägenheten och ställt fram adventsljustaken, julmust och massor av julgodis i vardagsrummet! Dessutom var Globen Horseshow på tv, vilket är lite av en tradition för mig vad gäller att "komma in i julstämningen". Det är så härligt!
Det är 25 dagar kvar till Julafton idag. Låt nedräkningen börja! :O

Igår var jag, Lovisa, David och Tim hemma hos Valle och lekte lite. Det var faktiskt roligt :) Dock kom jag inte hem fören vid 05:45 .. haha. Så det är anledningen till varför jag sov så länge idag!
Och idag skulle jag egentligen suttit barnvakt åt mina kusiner, men Sara som jag skulle suttit barnvakt tillsammans med fick inte tag på mig på telefonen och vi hade bestämt att hon skulle ringa och väcka mig .. men men. Så kan det gå!

Istället har jag chillat idag! Jag har kollat på tv, ätit massor av julgodis, ritat och suttit vid datorn. Men det är ju faktiskt (redan) söndag - och söndagarna är väl till för att ta det lugnt på? :) Dock känner jag jättemycket för att åka in till stan och julhandla... Men det får bli nästa helg, eller så!



Kram / Vevvsan

...


Falskhet.
Det är det absolut värsta jag vet.
Av det får jag en klump i halsen,
så dra mig aldrig in i den valsen.
För många sådana människor har jag mött,
och alla har de ångest över mig strött.
Vänner ska stärka,
inte få en att värka.
Vänner ska inte få en att tappa sin gnista,
inte få en att tänka på karriärens kista.
De ska få en att känna att man syns och hörs,
inte tro att andra människor av en störs.
Falskhet,
det är det värsta jag vet.
Så,
Låt mig vara,
Jag har min Sara,
Hon är mitt ljus,
tillsammans finner vi alltid bus!


punkt punkt punkt från Vevvsan

"Vi är 9a - superstars!"


Hejsan!
Imorse vaknade jag klockan 08:24 av mig själv! Det är inte normalt. Inte för en Veronica i alla fall. Men jag måste säga att det var väldigt skönt, jag avskyr nämligen väckarklockor. Vem gör inte det egentligen?;)

Igår var jag i skolan från 08:00 till 22:00. Dagen började med No-prov, as trist och jag trodde jag kunde mer än vad det visade sig att jag kunde.
Men efter provet drog jag, Alexander, Micke, Rosanna och Sophie hem till Petronella och spelade in vår reklamfilm! ;)
Vi ska marknadsföra hårmousse. Detta är vår So-uppgift, troligtvis den roligaste som vi någonsin fått! Filmen ska bara klippas ihop och sen är det klar. Jag tycker den blev väldigt lyckad! Lite bimbo-aktig bara, men vadå - det är ju hårmousse! :o
 Kanske lägger upp den här senare... :)

Efter reklamfilm-inspelningen hade vi musik, och jag och min grupp spelade upp vår låt om vår kära klass. Det gick också bra och var väldigt kul :D

Men det var inte fören efter musiken det riktigt roliga började, alla klädde ut sig (och jag sminkade sisådär 4? killar till fjortisar, dom blev så "snygga"!) och så började vi förbereda inför "Barnens kväll". Det var ganska stressigt i början, men det lugnade ner sig.
Det fanns massa roligt att göra för F-5:orna, men det kändes lite som att vi hade fixat kvällen lite mer för vår klass ibland, för om jag säger att det nästan bara var 9a som intog dansgolvet kanske ni förstår ;) Haha! Vi sjöng (skrek) massa gamla låtar och dansade som galningar! Jag har världens underbaraste klass, utan tvekan!
Barnen som kvällen egentligen var för verkade också ha kul ;)
En del ungar är så roliga alltså.. Skulle sjunga SingStar med någon liten tjej:
- Vi sjunger "My number one"! sa  hon.
- Okej, svarade jag.
- Jag har den hemma. Jag övar faktiskt vaarje dag! sa hon väldigt belåtet (stolt).
Senare samma kväll såg jag henne göra värsta dans move:sen, såg ut som hon trodde hon var en liten (och mullig) Britney Spears - vilket är lite väl för en 8-åring? ;) Hahaha... Söt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller vet snarare inte vad jag ska välja. Så jag får se hur det blir. :)

Kram / Vevvsan

Flytt!


Heeejsan,
ja vad ska man säga? Den här dagen blev ju inte riktigt som jag tänkt. Hade planerat att plugga inför NO provet på fredag, skippade sången och allt, men då fick jag veta att mina grannar sen jättemånga år tillbaka har sålt sin lägenhet. Så jag hjälpte dem packa ihop sina grejer och så. Fick en våg ... blev kallad får "Vågtjejen" av några killar för att jag bar omkring på den så länge. :o
Var med Ida (en av grannarna) rätt mycket, vi har känt varandra sen barnsben, men vi har inte setts på flera flera år eftersom de har bott i vendelsö rätt länge innan de bestämde sig för att släppa lägenheten i trånkan.
Så det var väldigt trevligt att träffa henne igen :)
De blev precis klara och är på väg hem nu. Känns lite vemodigt av någon anledning?

Och Nu ska jag packa ihop lite kläder, lite spel m.m. som ska med till skolan imorgon på grund av lite olika aktiviteter.
Vilka aktiviteter får ni läsa om i senare inlägg ;)
Nu måste jag börja innan jag somnar.

Kram! /Vevvsan

Designtävling !?


Ciao igen!
Jag såg på startsidan av blogg.se att Elle har en designtävling!
Man ska skicka in en skiss på sin drömoutfit. Vinner man så får man den uppsydd av H&M's designteam, biljetter till Elle-Galan och så blir man sminkad, får håret fixat med mera innan man går på galan. Det var ännu fler priser tror jag, och allt var värt 25000;-!

Vet ej om jag ska skicka in, men det verkar väldigt roligt i alla fall. Chansen att man vinner är väl inte stor, men man ska inte vara för pessimistisk!

Länk om tävlingen;
http://www.elle.se/?id=42214

Kram! / Vevvsan


Designgymnasiet?


Hejsan !
Jag har precis kommit hem från mitt utvecklingssamtal. Det gick bra och vi diskuterade ganska mycket kring gymnasievalet. Frågan med stort F, vill säga; Vilket gymnasium och vilket inriktning?
Samhälle-design har jag länge funderat på. Men jag blev skeptisk när jag såg något på tv om en tjej som gick på Designhögskolan i Borås eller vad den hette. Den här tjejen var riktigt deppig, likaså skolan och jag kände att min mage vände sig lite ut och in ... Är det här vad jag vill?
Jag vet - det är bara en inriktning på gymnasiet som man ska gå på i 3 år, det är inget yrkes/livsavgörande val. Men ändå, det är viktigt.
Det finns dock endast 1 skola som har den här linjen, och den ligger 1 timme hemifrån mig. Mamma vill väldigt gärna flytta.. Så hon blir väl bara glad om jag väljer det - så hon får en riktigt bra anledning att flytta härifrån.
Hon har pratat lite om Älta och Nacka... Men jag tror inte att det kommer bli någon flytt än på länge!!

Den resterande tiden av kvällen ska jag ägna åt studier... Slöjd och NO - inte allt för hemska ämnen alltså.
Skulle egentligen åkt till stallet, men jag känner inte för att ha teori idag. Så jag stannar hemma och gör nytta istället :)

Kram / Vevvsan

<3


Hej för tredje gången idag,
nu kan varken Lovisa, Rosanna, Marcus eller nån annan klaga på att jag inte uppdaterar ;)

Men jag kände att jag behövde lägga upp den här låten med Evanescence.
Den är ... jag vet inte. Hur ska man beskriva Evanescence? Dom är underbara helt enkelt.
Och videon, hur bra är inte den ?
Lovepaste lixx! :D
Everybody's Fool - Evanesence:


Godnatt / Vevvsan

Les bilder!


Hallå hallåå..
(det här är x-22.. lala..)
Jag kom precis hem från Rockville, det var jättekul där! :) Vi fick en reptid!! Klockan 17-19:00 varje måndag :) ASBRA.
Vi hann dock bara repa en halvtimme idag, men det vi spelade lät faktiskt rätt naiz :) Lite osäkert från min sida dock, fick aldrig in melodin i huvudet men nu sitter den som sten ... har den verkligen på huvvet, ni vet.
Efter att vi repat hängde jag lite med Natasha. Vi klottrade i deras "gästbok" eller vad man ska kalla det, blev as snyggt förstås ;) Lägger kanske in en bild på torsdag efter jag varit där.. Glömde fota :(

Här är lite bilder från i söndags när jag var i Farsta med Sara. Vi hittade en klänning som var ... as ful.
(försesten ser ni hur hårfärgen blev på den här bilden:) dock ser jag väldigt liten ut :S)
Den var till och med snyggare när den var ut-och-in:

Båda ser lite roliga ut på den här bilden .. och vad hände med Sara? Ser inte ut som sig själv! :o

Här är nån random bild från Danmark. Ingen mer än jag som förstår det "roliga"? ;)


Kram / Vevvsan


Im walking on snowshine .. ooh.


Heeisan,
jag kom nyss hem från plugget, och pratade med Rosanna i telefon för en stund sen. Hon tycker jag uppdaterar för lite? :o
Jag kan inte riktigt hålla med.. :o Jag kämpar på så gott det går och tycker jag lyckats ganska bra med att uppdatera er om alla spännande saker som händer i mitt liv? ELLER? ;)
Nej kanske inte riktigt... :(
Fast ändå, Jo.
Föresten Rosanna, jag måste säga att jag har saknat dig väldigt mycket !

Anyways, skolan var väl helt okej. Jag var inte på topp, men alla har sina dåliga dagar. Många noterade min hårgfärgskiftining och jag fick massa positiv feedback (or what to call it). Fun fun! :D
Jag måste snart vandra tillbaka till skolan i detta underbara, fantastiska snöväder!
Dock var det inget att heja för imorse, då det blåste något fruktansvärt och jag föreställde mig själv som en liten tuss som flög bort i snöstormen.
Läskigt, men det hade varit ganska befriande!
Anledningen till att jag måste tillbaka är att jag har musikfördjupning. Det känns alltid motigt att gå tillbaka, men när man väl är där så är det väldigt roligt!
Sen ska jag till Rockville och kolla om de har fått någon ledig reptid på måndagar, men jag tvekar på det. Tror vi kommer få vänta tills efter jul ... :/

Kram / Vevvsan

VinterVevve!


Hejsan :)
Idag har jag varit i farsta med Sara, det var supertrevligt! :D Det var länge sen vi träffades "ordentligt".
Kan lägga in lite bilder från det imorgon när jag är piggare ;)
Föresten så tonade jag håret igår! BRUNT! Det är bra just nu, men toningen kommer försvinna efter ett tag å då kommer nog håret se grönt ut. Men då är det bara att tona igen, eller nått. Jag är rätt nöjd i alla fall, bättre än den hemska utväxten jag hade innan.

Har ni sett all snö? JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! Det är så himla härligt! Jag älskar snöööö!
Synd att jag fortfarande inte har någon varm jacka bara. Men ... tur att det finns koftor!

kram / Vevvsan

ALDRIG MER MAGRIFFE!


Hej,
gårdagen var väldigt annorlunda.
Träffade några kompisar vid Rockville, och sen gick vi till någon John och där var det livat.
Hehehe... ;)

Idag har jag varit i farsta. Jag färgade håret för någon månad sen ... Men det blev inte bra - jag ville ha bort utväxten men all färg försvann efter 2 tvättar! Så förra månaden när jag klippte mig bad jag henne fixa det men då "hade hon inte tid". Så jag och mamma gick tillbaka idag... Men nej, hon tänkte inte fixa det gratis vilket hon ska göra eftersom färgen försvann så snabbt (och vi betalade för tusan 1000 kr). Men hon vägrade. Jävla kärring .. förlåt - men hon lurade oss på 1000 spänn! Jag hade lika gärna kunnat köpa en jacka som jag verkligen behöver just nu istället för att inte få någonting för pengarna. USCH!!!!
Aldrig mer MaGriffe! Nevah evah .. NEVAH!
Så... jag har löst det här dilemmat med att köpa en toning. Hjälp.
Får se om jag blir grönhårig. Allt är bättre än min nuvarande färg - eller?

Ikväll ska jag hem till Tim å se på film. Det blir nog kul!

Sen vill jag bara skriva att jag älskar världens bästa kusin/bästavän/syster Sara! Jösses vad du är bra! <3

Kram / Vevvsan

Så du vet!


DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!
jag kan stirra på dig i evigheter!

*I see stars*


Hallå hallå..
jag kom nyss hem från skolan. Var där i typ två timmar bara, och jag känner mig bara blä!
Skulle ha spelat upp på musiken idag men så blev det inte .. kände att jag inte skulle presterat på samma sätt som om jag var frisk. Jag känner mig jätte taskig mot mina kompisar... men musikläraren sa att det var Okej och att vi kunde spela upp nästa vecka. Det är ju bra antar jag.

Jag blir yr hela tiden och mår illa. Jätteknas. Det här händer bara oftare och oftare, vad kan det bero på? Jag har ju inte järnbrist längre.
Igår morse kunde jag inte ens gå eller se rakt, kunde inte ens vända på huvudet utan att bli yr. Det är så läskigt!
Varför är det såhär?

JAG VILL INTE VARA SJUK ÖVER HELGEN. Usch vad tråkigt. Jag ska ta det superlugnt idag så mår jag nog bättre.

Kram /Vevvsan

Ouh fy ..


Hej,
idag vaknade jag och kunde inte gå. Jag var så fruktansvärt yr! Jag kan knappt se ordentligt. Det är jätteobehagligt! Hur kommer det här sig?
Jag bestämde mig för att strunta i idrotten och gå till plugget senare.. men jag känner inte att jag klarar det.
Missar massor idag. So inlämningen, Mattediagnosen och att träna på vår låt till uppspelet imorrn.
Men vad ska jag göra? Att bara skriva det här har tagit flera minuter. JOBBIGT.

nu ska jag sova.

kram / Vevvsan

Skolan är som himmelriket i en skokartong.


Ikväll har jag pluggat pluggat och pluggat...
Hann inte sjunga någonting idag, varken på min faktiska sånglektion eller i rockbandet...
Men that's life - man måste prioritera.
Ännu inte klar med SO:n trots att den ska in imorgon, skratta på ni klasskompisar så läser detta - men det är sant! Dock är det inte så att världen kommer gå under eftersom jag har hela kvällen imorgon på mig också.
Jag har haft 2 veckor på mig och jag började ikväll.
Haha hur dålig får man vara? Jag är så besviken på mig själv! LÄR DIG PLANERA MÄNNISKA!!
Imorrn har jag mattediagnos också ... HA! Jag kommer inte att klara den, I tell you.

Jag fattar inte vad som händer? Jag är ingen pluggis, det har jag aldrig varit. Men jag känner att det börjar gå utför mer och mer för mig. Jag orkar inte längre, orkar inte! Så trött på skolan. Skolan är överallt hela tiden.
Livet ska inte enbart bestå av läxor och tjatiga lärare som aldrig är nöjda.
Men eftersom jag har suttit och skrivit om situationen i Sudan i ett x antal timmar så känns det lite vemodigt om inte hemsk att sitta och klaga på hur jag har det. Jag lever ju som en prinsessa jämförelse med dem i Afrika. Det är inte förens man läser på om dessa ämnen och ser verklighetsbaserade och faktiskt verkliga filmer/dokumentärer som man inser det.
Det är praktiskt taget det som fått mig att fortsätta plugga och bita ihop den här kvällen.
Dessutom har jag fått mina omdömen. Jag är inte riktigt nöjd med dem - men vem är någonsin nöjd med sig själv?

Ärligt talat?

SNÖ!


Jag har precis vaknat efter en liten vilostund. Och vet ni vad jag upptäckte?
MARKEN ÄR VIT! ÄNTLIGEN. Vilken trevlig överraskining alltså.
Grejen är bara att jag kommer frysa så otroligt mycket, har ju inte hittat någon passande dunjacka ännu.
Någon som vet någon snygg??

kram / Vevvsan


NO!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article3802296.ab

VARFÖR? VARFÖR COLDPLAY?!


?!?


Hej;
Min dag började inte så bra idag. Försov mig och beslöt mig för att inte gå på franskan, jag orkade verkligen inte stressa igenom ännu en morgon. Så jag tog det väldigt lugnt ... När jag kom till skolan träffade jag såklart på min lärare precis när hennes (och egentligen min) lektion slutat. Fan.
Hon blev sur sur sur...
Sen kom jag på att tänka på massa tjafs om en viss människa och det gjorde inte min morgon bättre, så lite halv deppigt blev det. Han har iaf skärpt sig lite så jag vore ju vara glad... men jag antar att en del saker sitter kvar för evigt. eller?
Går det att få bort helt? Var han verkligen så blind? Förstod han verkligen inte vad han gjorde?
Äh, orkar inte tänka på det.
Jag ska tänka glada tankar från och med nu!
Måste bara säga att jag är så glad att jag går i just min klass! En del av er skulle kunna få en att skratta även om man verkligen nått botten. massa kärlek på er.
Efter skolan åkte jag till stallet. Red Winden igen, det gick inte riktigt lika bra som sist, men han är underbar som alltid min lilla älskling!

Hallååe... Den 3:e december har Bullet for my valentine konsert... jag vill gååå! mäktigt det skulle va alltså.
Donera pengar till ett fattigt fan? :)

Apdåligt ljud på den här... Men det var den enda låten som fanns att kopiera in.
Tears don't Fall, deras förmodligen mest kända låt. UNDERBART;


kram / Vevvsan

Utkast.

Gääsp,
tjoho. Nu sitter jag här igen.
Har precis varit hemma hos Simon å kollat på nån SO-film. Den va sämst.
Tim, Valle och Pontus var där också.. Vi var på Rockville idag, och jag känner mig osäker på hur det här kommer gå !
Hade ämnesfördjupning idag också, vi lirade "Kom igen Lena" och "Wonderchild".
AlltsååÅ! Jag blir galen på Lena-låten! Speciellt när 2 av 4 är där och bara 1 människa sjunger.
*damp damp*
Men Wonderchild gick bättre.

Ni får ursäkta mitt lite smått-dåliga humör. Men just nu känns det mesta dåligt.
Jag känner mig jätteförvirrad, vill något som säkert inte går, har massor att göra men som jag aldrig gör, får ångest av ett tiotal saker och här är det tomt och jag vet inte.
Nej inte mer in på bloggen, nu ska jag rita vidare i mitt älskade lilla skissblock <3

Wonderchild:


xoxo / Vevvsan

Förvirring är lite av min vardag


Jag kan inte komma på någon speciell hälsningsfras,
det känns alltid så tjatigt att inleda ett inlägg med "Hej". Så det här inlägget blir utan!
Idag vaknade jag klockan 13:00, vilket egentligen är "normaltid" för en söndag. Men eftersom jag hade gått och lagt mig vid 05:00 så var jag ganska sliten när jag gick upp.
Igår var det ju filmkväll och ett antal promenader med några kompisar. Vi såg aldrig Blair Witch Project, eftersom den inte gick att hyra! Väldigt synd.. jag tror den hade varit ganska... intressant!
Vi såg Final Destination 3 och Silent Hill istället.
Ingen är vidare bra, ganska sega och det dröjer ganska långt mellan händelseförloppen.
Men kvällen var skoj ändå =D

Idag har jag varit med Lovisa. Vi har övat lite på låten och flummat, som vanligt.
Jag är helt slut just nu ... Borde börja med so-uppsatsen, men ärligt... jag orkar verkligen inte. Måste se någon film/dokumentär som heter "Djävulen kom till häst" som ska vara väldigt sorglig/läskig/äcklig/något annat - jag vill inte se den själv!
Kom och kolla på den med mig, någon!
Dessutom tror jag att jag har lite feber. Mår inte så bra.
Mamma är väldigt sjuk. Hon har sovit hela dagen och orkar inte ens ha vidare ljust i lägenheten.
Suuuck.

Kram / Vevvsan


Rubriklös


Hejsan,
idag vet jag inte alls när jag vaknade ... 06:00 ? 09:00 ? Någon gång när mina syskon började skrika för full hals precis som varje morgon.. när man bor hos pappa alltså.
idag har jag umgåtts med dem och gått runt i affärer.
Fick Lich King idag av min kära far ;D
Fick spelet 100;- billigare eftersom elgiganten har prisgaranti, ni vet. Hittar man en butik som säljer varan billigare så visar man dem det, så får man köpa den billigare av dem ...
Även om det är Media Markt i Göteborg.

Snart ska jag åka till Tim, ska se nån skräckfilm med några kompisar :) Blair Witch Project...
Den ska tydligen vara sådär jättejätteläskig? :(
Får se om jag klarar mig genom kvällen då, snyft. Jag tycker skräckfilmer är otroligt obehagliga.. men just därför kan det vara så kul att se dem ibland.
Men. Hm.
Hjälp.

Kram / Vevvsan

Gymnasiemässan!

Hur mycket folk ryms i älvsjö?
på en och samma mässa, alltså?
Väldigt många.
Jag var på gymnasiemässan idag och det var som sagt packat. Sprang omkring och samlade på mig massa broschyrer, men det blev ganska tröttsamt.
Känner mig ganska förvirrad, men ändå inte. Allt går bara fram och tillbaka - ena stunden vet jag vad jag vill, andra inte.
Jag kanske inte ens vill välja design. Tänk om jag kommer på att jag vill gå nått helt annat efter ett år.. Som Karro säger.. som också velar mellan design; det är låga intagningspoäng. Och det känns ju inte alls kul.
Men äh, jag kanske storar upp det hela!

På mässan såg jag flera gamla klasskompisar och ... andra gamla "bekantskaper". Pinsamt alltså... men det var väl ganska självklart att han skulle stå just där. Eller? Han såg ut precis som förut fast lite längre.

Ikväll ska jag till stallet och sen bär det av till sjöstaden, till pappa.
Vi får väl se hur kul det blir.

kram från en trött...
/ ... Vevvsan


?

VITT NAGELLACK KAN INTE BLEKA NAGLARNA!
Det är en dum myt.
Mina naglar blev fan missfärgade.
Blä.
Ville bara skriva det för nu blev jag ledsen.

Hallå jag ser ingenting...

Tjohoo,
faaan vad mörkt det är ute. Klockan är iof ganska mycket men ändå, det var kolsvart redan innan man slutat plugget idag ... det gör mig lite deprimerad.
Ge mig sol .. sol sol sol soooool! Och en vit strand, lite palmer, en solstol (eller handduk att ligga på, det funkar också), en drink med ett paraply i, alla mina underbara vänner och party så blir jag glad igen.
Men ..snart är det ju sommar. Om jag bara sover så mycket som möjligt under det här trista halvåret går det nog fortare. Och i sommar, då bär det kanske av till spaninen med flickorna... hoppas!

Well well, idag hade vi simprov i skolan. JAG KLARADE DET! Lärarn verkade faktiskt väldigt nöjd .. hon kramade mig när jag fått upp den oranga dockan ur vattnet .. det var scary men .. kanske betyder det mvg? :D
Efter simningen fick jag å mina vänner en stor chock i duschen. Jag ska aldrig mer gå på badhus, I tell you!
Nakna 70-åringar får gärna bada hemma ... hjälp alltså...

När vi kom till skolan slapp vi SO:n eftersom vi var så sena (ungefär 1 timme), men vi skulle bara ner till ICA och kolla lite matvaror.
En kille i personalen var väldigt trevlig och lite söt och hjälpte mig och Rosanna rätt mycket .. haha...

Efter skolan har jag sovit och ätit choklad. Haha!
 Men nu ska jag hem till Alexandra! Så ha det bra, jag skriver nog imorgon.

Puss på er peps...
/ Vevvsan

Lalalaa

God på kvälläään,
idag har jag varit i skolan till att börja med, precis som alla andra vardagar. Ehm det hände väl inget speciellt i vår lilla skola... Allt flöt på.
Efter skolan åkte jag till sången.. trodde det skulle vara vanlig lektion idag (dvs. 40 minuter), men det visade sig att vi hade Rockgrupp :) Det var massa KUL!
Men att sjunga från 16:00 - 20:00 + att jag sjöng vid 13:00 - 14:00 har gjort att min röst är lite finurlig just nu.
Men det gör inget, för det har var så kul! Eftersom man sjunger bäst när man står upp så stod jag upp i 5 timmar. Gjorde jätteont i ryggen, benen och fötterna ... så jag och Alexandra dog lite.
MEN fortfarande, det var kul :)

Imorrn är det nått simprov med klassen i Torvalla. Skitkul. Not. Jag kommer inte klara det känner jag.. i alla fall inte livräddningen.
Men wish me luck.

Kram / Vevvsan

Lidl's kakor är inte bra, Danne.

Hello,
nu sitter jag här och ska blogga igen! Och vet ni va? I don't like it.
Idag har jag varit i plugget. Det var en helt okej dag i skolan ... men Ralle fick för sig något bus och hällde massor av vatten i min tröja... knäppa lilla mupp.
Efter skolan var jag i stallet och fick rida Winden, äntligen :D Saknat den sötnosen massor.
Det var ganska jobbiga övningar idag men annars så gick det bra :)
Sen har jag bara chillat. Så sköönt att det inte är några läxor - än ...

Sen vill jag bara säga att den konstiga människansom kommenterat några tidigare inlägg gärna får sluta kommentera för dina kommentarer var så sjuka. Var tyst.
Men ni andra som har något vettigt eller bara nått.. vet ej, random att säga så feel free to kommentera!


Igår somnade jag jättetidigt! Sov 10 ½ timme. Asså allvarligt, duktigt gjort Vevvsan :D Brukar sova typ 6 timmar eller nått. Det var väldigt skönt att få sova ut faktiskt... Så jag tror jag ska fortsätta så. Allt blir så mycket bättre när man är pigg.

FÖRESTEN VET JAG NOG VAD JAG SKA VÄLJA FÖR GYMNASIUM NU :D Jag blir så lycklig. Bara inte intagningspoängen är lika låga som det jag kollat på innan - då blir det surt igen.
Vi får se.

Puss och godnatt (?)
/ Vevvsan

Bioblodigt allvar.


Godkväll!
Idag vaknade jag väldigt tidigt (för att vara söndag), klockan 10:00 av att pappa ringde...
Jag fick 20 minuter på mig att göra mig i ordning sen åkte vi hem till honom, jag var med mina underbara älsklings söta syskon och spelade Guitar Hero 3. Jag kan spela låtar på medium utan problem nu :D
Sen gick vi till bion (det är rätt chill att bo nära bion faktiskt!) och såg The Baader Meinhof Complex.
Den var.. brutal. Filmen är baserad på sann historia. Den handlarde om galna kommunister (och terrorister, det är iof nästan samma sak så... varför skrev jag den här parantesen?) som hade ihjäl massor av politiker och andra oskyldiga människor för att få sin vilja igenom och bla bla... I salongen satt endast medelåldersmänniskor och uppåt.
Och lilla jag, såklart.
Den var för lång, typ 2,5 timme. Jag plågades lite. Men ibland var den intressant, dock väldigt blodig.
Men vad gör man inte för sin pappa på fars dag... Klart man låter honom välja den sämsta och mest vuxna filmen som finns att välja på.
Här är trailern:


När jag kom hem var det fullt liv ... Mamma hade ljusparty :P Så det var folk och massor av kakor och annat gott.
Jag var lite social med hennes och mina vänner sen gick jag å la mig, sen pluggade jag. Intressant va?! ni borde skriva ner det där :D

Nu ska jag se på film, igen, tror jag :)
Puss på er
/ Vevvsan

Här fick han en rubrik


Heej,
förlåt att jag inte har uppdaterat. Men det har varit stressigt!
Igår var jag faktiskt i stallet, jag hoppade Julius och den älsklingen var så duktig.
Sen åkte jag hem .. och pratade ut med en viss person. Jag tror det ska bli bättre nu.
Under de 20 minuterna vi pratade hann jag få 10 missade samtal, guuuh så poppis jag är ;)
Jag gick hem och duschade och allt sen åkte jag till Café 60 med några kompisar, och jag såg ...
alltså... VÄRLDENS snyggaste människa där. Det var absurt, han såg ut att vara från någon tidning eller så.
Jag gillar inte att se snygga människor på stan. Vad ska man göra? Gå fram å fråga om nummer?
"Ehm, ja", kanske vissa tänker ... men Nej, alla vågar inte det.
GUH!

Nu sitter jag hos Lovisa och försöker göra klart vår låt.
Sen ska vi över till Rosanna och se film eller nåt :)

GULLGULL PÅ ER
/ vevve

Men det är självklart. Eller?


Hejsan!

jag har precis målat mina naglar vita. Det ska typ bleka dom eller något.. får väl se om det funkar! Det är inte vidare snyggt iaf.
Förutom att måla naglarna har jag pluggat idag. Så duktig jag är.
Är dock inte klar, och det ska in imorrn.. Hm. Bravo Vevve.

SYO-Per tycker jag ska gå NV-pogrammet på engelska. Och att plugga på engelska låter väldigt roligt... Men jag trodde jag ville gå Textilt modeskapande. Och man kan ju typ lägga till ämnen så jag kan gå på högskola.. men det var inte så höga intagningspoäng till textil så jag vet inte vad jag ska göra :/ Men egentligen, orka gå NV.. jag tror inte jag orkar. Det är ju tydligen jättemycket plugg. Och jag är ingen som gillar att plugga.. eller om det är något kul som språk, musik eller något konstnärligt så visst - men inte matte å stuff!
Design - Kul och inte mycket plugg. Inte mycket jobb inom design...
NV - Tråkigt och massa plugg. Kan få massor av jobb... dock tråkiga. Typ Ekonom. Jippi.
Det är ju självklart vad jag vill göra, tänker jag när jag ser det där. Men å andra sidan...
WE ALL WANT MONEY.
Jag vet inte alls vad jag ska göra just nu.
men Sånt e livet, som Tim säger.

kramkram / Vevve

Konserten i Vistaskolan

BIld från konserten i Vistaskolan :D det var massamassamassakul!
The Bitchcrew heter vårt lilla band eller vad man ska kalla det,
tack vare några elever på Vistaskolan som tyckte vi såg ut som ett.. ja, Bitchcrew.
what! vi är snälla tjejer, nästan jämt. :)

från höger:
Klara, Malin, jag, Eppu bakom, Matte, Carol, Sofie, Monnia (som inte syns) och Sanije.

Luggen är nu officiell, eller vad man säger!


Shooohoh.
Första dagen i skolan efter lovet... alla reagerade på att jag klippt lugg, det var ju .. kul :) Kul att alla tyckte det var fint iaf! Dock har de inte sett mig med utsläppt hår och lugg, så vi får väl se vad de tycker om den saken imorrn eller så.
Varför känns det läskigt? Man ska ju inte bry sig om vad andra tycker.. Fast alla gör nog det, mer eller mindre.
David sa att jag skulle släppa ut håret "om jag vågar", haha. Alltså... nä.
Har inga kommentarer :)

Jag har kikat lite på hästannonser... hittade en medryttarhäst som verkar bra. Har mejlat och så, nu är det mest att hålla tummarna. (eller inte, det brukar ha motsatt effekt för mig! :( )
Jag är fortfarande så trööött på ridskola. Slöseri med pengar faktiskt. Åker ändå aldrig dit. Vad ska jag dit och göra? Ta mig dit, rida knappt 45 minuter och åka hem. Duuh. Har inga mål med ridningen heller längre, för på ridskola rider man runt runt runt i ett ridhus och bara rider. Inga mål... inget tävlande eller något.. bara bli bättre själv. Jag saknar hästen och samspelet ...
Dessutom har jag inga direkta vänner kvar där... det är deras gäng och så är det typ jag å någon till. Iaf nu när Julia slutar. Så hejdå farsta :) HEJDÅHEJDÅHEJDÅ!

kramkram / Vevvsan

assow alla har vi våra fjårtiz stunderw... lixooom!

Hehee, här kommer fjårtizw-bilderna jag å natta flummade ihop.
ni som ser dem, kom ihåg att dom bara är på skoj :)

Ingen fjårtizwbild utan spegel!

Biaatch...

FLUFF! sa håret.

ahmeen, guuuuh naatta du e så sööötw!

AAwhh.


Asso jag bara äääälskar dig nattaawh <3 <3 <3
DAAH!


Staden.


Hej,
idag har jag varit i staden med Sara :) Äntligen har jag köpt mina efterlängtade spetsgardiner! :D Så HIMLA fina, mitt rum blev som nytt!
Efter vi varit i stan stötte vi på Chris och pratade med honom ett tag, sen gick vi hem till mig och sydde Saras nyinköpta löshår och chillade ;)

Söt bild på Sara på väg till stan!


kram / Vevvsan

RSS 2.0