chillan ..

mais bonsoir,
idag har jag inte gjort någonting alls! har blandade känslor och tankar om det. Man måste ju typ ta vara på varenda lediga dag nu när det är sommarlov, känns det som. Men ibland måste man ju få slappa också, även om jag gjort det väldigt mycket senaste sommarlovsdagarna, haha.

Imorse vaknade jag ur min väldigt härliga dröm (som jag ville fortsätta drömma) vid 10 av att en jäkla telefonförsäljare ringde! Telefonförsäljare är verkligen jobbiga. Det ringer ca 100 st om dagen och frågar om man är intresserad av ditt å datt .. och så fort man försöker säga något i stil med "sluta-ringa-mig- för-i-helvete-jag-hatar-sånna-som-arbeter-med-det-du-gör" fast det blir "nej tack jag är inte intresserad, ha det bra, hejdå" så ska de ändå pressa på en massa premunationer. De tar inte ett nej lixom.
Fast lite synd är det nog om dem, ibland. Det är ju trots allt deras jobb, så man har inte riktigt hjärta att vara otrevlig mot dem heller. Min pappa är dock väldigt hård mot telefonförsäljare, så fort han hör att det är en sådan i telen så; "Nej jag ska inte ha något!!!!" *klick*
hehehe. fast pappa e ju coooooool... och vissa förtjänar det.

Hur som helst, efter jag vaknat hade jag en ENORM smärta i min lilla tjejmage.
Jag kunde inte ens gå, bara låg där på soffan och leeed. Men efter 1 timme kom min hjältinna, mamma, hem med Ipren! :D Så några minuter senare var jag uppe och åt.
De resterande timmarna den här 'händelserika' dagen ägnade jag mig åt att spela! Med Danne dåra. Första gången på länge jag verkligen spelat ordentligt, och jösses vad jag saknat. *nöööörd*
Sen har jag bakat bullar, hehe, som jag strax kommer se iaf de blev lyckade. Jag tippar på nej, men man vet ju aldrig? (:
Nu sitter en liten människa och försöker äga mig på franska bara för att han har varit i frankrike några dagar, blä. Han är till och med skeptisk till mitt MVG den rackarn. :S

Imorrn ska jag till läkaren och sedan ska jag till landet, som jag skrev i förra inlägget. Jag tror det kommer bli ganska skönt, att komma bort från allt ett tag och umgås med mina underbara älsklingssyskon! Just nu saknar jag dem så mycket att jag skulle kunna gråta. Usch, men imorrn får jag träffa dem :D <3

kramkramkram // veronica

"sissidillan"

Hallo !
Idag har jag varit med Natalie ett tag. Vi vaknade vid 11:00 och käkade frukost. Sen tog vi ut mina små gnagare så de fick lite sol och käka gräs. Inte helt fel eftersom det var stekhett ute. I alla fall ett tag. Vi bor ju trots allt i sverige, och här verkar det inte kunna vara sol mer än 1 timme i taget, för sedan kom ett gigantiskt och mörkgrått moln och skuggade oss. ): så vi sprang in.
Svante och Hugo, som de små liven heter. (klicka för större bild) Söta va ! :D


När vi kom in åkte vi in till stan, eller Natalie skulle hem och jag och mamma skulle in till stan.
Där gick vi först på en loppis där mamma skulle byta någon spegel, för hon tyckte inte om den. Vi fick en spelkontroll till Ps2 istället, haha. Och det var ju bra, eftersom min är trasig. Woho, nu kan jag se på film igen (a) Vi hittade även massor av stickor i olika storlekar för 20 kr/alla så nu kan jag sticka små saker, och ja, jag tycker det är roligt, haha. Sen hittade vi penslar också! Perfekt, jag älskar verkligen att måla. Det var ca 50 st och det var riktigt bra penslar, inte jobbiga B-saker som hårar ner mina 'mästerverk". De kostade också endast 20 kr för allihop. Vilka kap man kan göra, hehehe.

Sen började vi shoppa, "på riktigt". Som alla säkert vet har typ varenda butik i hela Sverige rea nu, förmodligen till allas förtjusning :D I alla fall min. Jag har köpt massor på rean: underkläder,1 topp, 3 par skor, 2 st nagellack + basllack, en skjortklänning, en hårprodukt, 2 st sovlinnen, 1 par shorts och sen kan jag lova er att det är något mer, men som jag har glömt bort.
Och så har jag klippt mig! Toppade mig bara men ibland är det allt som behövs ..
Lite av det jag köpt .. (klicka för större bilder)

DinSko, ordpris 599;-, reapris 299;-


DinSko, ordpris 249, reapris 129;-


Kjol från MQ, 399;- (inte rea)


Skjortklänning från MQ, ordpris 499;- reapris 249;-


Resten av kläderna orkade jag inte fotta, lat som jag är ^^
Bilderna är kanske inte de bästa men man ser iaf.
Aja, nu sitter jag här och käkar lite kärnfria vindruvor och planerar nästa vecka. Ska typ till landet med pappa, hans tjej, syskonen och farmor. Det blir nog rätt kul ändå, har inte träffat dem på väldigt väldigt länge ... Sen så ska jag typ provrida en häst. Och så ska jag till läkaren. Glöm inte bort mig när jag är där borta i Vallentuna .. ring mycket och smsa, jag kommer bli lite ensam!

kraaaaaaam // veronica

Catch-up!

Hejsan,
jag har inte bloggat på ett bra tag, inte riktigt orkat om jag ska vara ärlig.
De senaste dagarna (sedan sista inlägget) har jag firat midsommar på utö, vilket var sådär (är så glad att danne var där).
Jag varit på bio och sett Sex and the City the Movie :D den var aaasbra! verkligen värd att se. Salongen var fullsatt och det har sina nackdelar. En av dem är att folk sitter och snackar igenom hela filmen som "åh, hon e så snygg" eller "haha shit vad grym hon är" eller "å snart kommer dom kyssas", vad fan låt en se filmen utan massa onödiga kommentarer, tack! Inte ens onda blickar från mig och Tilda hjälpte, då måste det varit något fel på människorna.
Sen har jag tagit det lugnt och varit med vännerna.
I onsdags ex, var jag hos Natalie som hade 17års fest hemma hos sig. Hehehe, lagom pinsamt att servera tårta åt tre killar som satt i soffan med varsin öl. Men tårtan var god! (till och med som frukost dagen efter) Tyckte iaf vi som gjort den ... (a) Den kvällen var rolig! :)

Jag har sett skräckis med Alexandra och Sara, nån spansk konstig om en förhäxad väg eller något. Skit äcklig i slutet, helt frreeaaakad! USCH. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Spelar ingen roll, för ingen vore se den! Haha.
Efter filmen mötte vi lite kompisar i centrum. Snackade lite och tog sjuka bilder, sen kom några killar i 20-25 års åldern och gav oss öl? Vi kastade dem i marken tills de sprack. Haha.

Idag har jag nördat world of warcraft, min lilla drog. Nej, jag skäms inte.
Sen kom Natalie till mig :D Hon ska sova här. Vi har köpt massa gott, laddat ner roliga sms-toner och lite annat. Lite roliga samtal har vi hunnit med också, haha.

Föresten har jag en medryttarhäst på G.. men är lite osäker än om jag vill, för det är en stor häst och ingen D-ponny, så det blir lite knas med tävlandet om det blir något. Men allt verkar bra och jag ska ge det en chans! Ridskolan vill jag iallfall inte vara kvar på. Usch.

Min blogg är lite tråkig utan bilder har jag märkt, men jag är för lat för att lägga in bilderna från min mobil/kamera. Men det händer när det händer!

xoxo veronica

Bröllop!

Hej hopp,
nu har jag precis kommit hem från Marianne och Anders bröllop! Det var väldigt trevligt med roliga människor, god mat, mycket dans och det hela var snyggt fixat i deras fina trädgård. Det enda "dåliga" var väl att det började regna vid middagen (vi satt ute men hade som tur var ett 'partytält" som vi satt i, dock läckte det haha) men regn på ett bröllop symboliserar ju bara tur ;D
Mamma blev lite galen mot slutet men ... jag antar att det är tillåtet när en av sina närmsta vänner gifter sig, ha.
De vuxna hällde i mig både Bacardi Razz och vin, vilket jag förvånad tog emot. Känner mig lite snurrig just nu så ursäkta om inlägget kanske blir knasigt, men det tror jag väl itene??

Tidigare idag var jag i Farsta med min underbara vän Natalie. Hon fyller ju 17 på måndag så hon mötte sina farföräldrar som köpte mycket saker till henne. Och fina saker, måste jag tillägga! Efter någon timmes irrande i Farsta ringde jag morfar så skjutsade han mig till Jysk där jag köpte en presentcheck på 500 till brudparet - de önskade sig ett stort parasoll som vi omöjligt hade kunnat få med oss på bussen. Så en presentcheck kändes sååå mycket smidigare (även om vi i panik satte oss i en taxi senare).
Efter Jysk åkte vi hem, jag köpte lunch och lagade en väldigt god lunch. Vegetarisk schnitzel med potatis å gräddsås .. mmm. :p *duktig*
Sen somnade jag ! Jag å Natta hade ändå varit uppe till 04:00 kvällen innan och gick upp 10:00 så jag tycker det var helt okej att sova nån timme ;) i lööv to siesta.
Vid 17 började jag fixa mig, mamma kom hem 10 minuter senare och vi trodde att vi hade all tid i vääärlden på oss. Icke. Mamma hade missuppfattat tiden - vi skulle vara hos dem halv 6 och inte halv 7 ... så vi fick ta en taxi i sista sekund, och ja - vi hann! :D

Sen va det mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat .... osv. SEN var det fest.
NU mina vänner ska jag packa! Jag ska nämligen till Utö klockan 07:45 imorgon bitti .. woho. Jag gillar Utö, men inte vid den tiden på dygnet.
Jag lägger upp bilder från brölloppet när jag kommer hem, dvs. söndag (?)

Världens sötaste katt - Lasse! älskipälskisnuttigullgullmwwaaa !


xoxo Veronica

(ja, jag härmar dig natta;))

Med Natta

hallåee.
Idag vaknade jag vid 13:15 tiden .. ! seent .. men det var rätt najs att sova ut eftersom jag la mig så sent igår, hihi.
Jag såg lite på tv (oprah(!), och gud vad jag avundas alla rika skådespelare.. usch o:) och åt en fantastisk frukost, dvs. bullar och o'boy ;)
Efter en stund ringde Natta mig, och efter samtalet fick jag en väldans fart och började fixa till lite här hemma.
jag älskar när det är nystädat!
Natta kom till mig vid 17 tiden och då käkade vi lite middag innan vi gick ut. Vi satte oss nere vid badet och filosoferade lite grann och njöt av sommarsolen (ja, den kikade faktiskt fram idag!). Sen blev vi väldigt badsugna så vi tänkte gå hem och hämta badkläder och cykla ned igen så hemåt gick vi. När vi gick förbi Stortorpsparken hörde vi nån folkmusik, och nyfikna som vi är smög vi oss dit. Tyvärr fann vi bara ett gäng gamlingar sitta och lyssna på den tappra sångaren och polera sina tuffa bilar. Även en sliten luffare som visade rumpan satt en bit ifrån gamlingarna. Han skrämde oss ganska rejält så vi gick raka vägen hem. Väl hemma orkade vi inte cykla ned å bada, så vi äter lite bullar, bloggar och nu ska vi sätta oss på balkongen och prata lite strunt och lyssna på musik. Jag ska fixa Nattas naglar igen också. Jag börjar bli rätt duktig nu, tror jag! Bedöm själva.. :p



Pyyss!

jag måste vara galen..

Haha, har suttit uppe länge och lekt lite med designen .. den blev inte riktigt somrig som jag egentligen ville ha, snarare lite dystert höstig. Men men!
Jag är ganska nöjd med resultatet ändå (om man bortser från muppen som sitter i hörnet där uppe).
Bra gjort för att vara Veronica? :D
Skriv gärna vad ni tycker om designen så blir jag glad!

... men nu måste jag sova om jag ska orka gå omkring i stan med bästis imorgon.
Godnatt!

självtvivel - usch ..

Jag får sån ångest. det känns som att alla lyckas med något utom jag.
jag har ingenting. det känns som att allting långsamt tappar sin mening.
vad ska jag göra? hur ska jag göra? finns det något jag kan göra?
alla bara försvinner från mig ..
jag har verkligen börjat tvivla på mig själv. det här är inte likt mig. det här är inte jag!
jag tänker inte rada upp allt här. jag vill inte göra min blogg deppigare än vad det här inlägget bidrar till deppighets-statusen i min smått meningslösa blogg. ursäkta svenskan.
jag vill så mycket, men jag gör ju ingenting. jag kan inte göra någonting! för hur jag än vill och anstränger mig så står jag ändå bara still!
jag hatar det här. avskyr.
vad gör man när man kommer till en "fas" i livet då allt bara är? ingenting händer? ingenting funkar?
om det nu finns några högre makter, varför har ni glömt mig.
just nu kan jag se mig själv som en ensam gammal tant sitta tillsammans med sina hundra katter, kvar någonstans i sverige i ett sunket hus, sitta och tänka tillbaka på vad jag hade kunnat göra för att haft ett bättre liv. roligare, mer betydelsefullt.

jag kommer ihåg att mamma berättat för mig, att när jag började rida och vara med hästarna blev jag mycket lyckligare. som en annan person.
kanske är det därför allt börjar spåra ut, för att jag inte har hästarna på samma sätt längre.
jag trivs inte på ridskolan längre. alla vännerna har slutat... i alla fall de som man kunde umgås med utan att känna sig totalt värdelös, ensam eller osäker.
jag älskar att finnas där för människor, det gör jag. jag är väl lite av en extrem empati-människa. sån har jag alltid varit, kommer alltid vara. men det blir svårt att vara så när det känns som att man inte får något tillbaka...
självklart har jag mina guldklimpar som man alltid kan prata med och som alltid finns där, ni vet vilka ni är.

jag behövde bara skriva av mig en del av det som har snurrat omkring i mitt huvud ganska länge nu, och som fortfarande snurrar. känns lite vemodigt att publicera, men ... skitsamma.

förlåt för att inlägget är så deppigt, men ni väljer själva om ni vill läsa.

Krullisarna



Lyssna efter:
TJOFLÖJT!
och:
Meeow ?

sen med facebook?

... aa det är jag nog. Skaffade det precis, och hade väldigt många vänförfrågningar, så jag känner att jag ligger efter med trenden att vara medlem på den 'coolaste communityn just nu'. Alla snackade om den för ganska länge sedan, och man har fått massa mejl om den osv. Men inte förens snacket lagt sig pallar man registrera sig. Well well, inget att göra åt - bättre sent än aldrig eller hur?
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog att logga in ca 3 gånger till och sen aldrig mer. Eller vara inne i perioder precis som med min stackars blogg där jag skriver någon vecka och sedan slutar, för att någon månad senare ursäkta mig för alla (om det är tillräckligt många för att skriva 'alla') läsare och börja skriva på nytt. Wihu, det är ju jag in a nutchell!

Nu ska jag återgå till mitt dagboks skrivande här.
Jag vaknade vid halv 11 av att det haglade något fruktansvärt ute! Det small så högt mot rutan att jag vaknade ur min lilla dröm och katten blev skakis. Mitt rum var väldigt mörkt på grund av persiennerna och det frå vädret, det pickade hotfullt mot fönstret tillsammans med mullret som åskan förde och jag låg i min varma säng omsvept i ett duntäcke med min kisse som spann så fridfullt. Mys! Jag ääälskar åska och regn! .... men icke om de ska väsnas i flera dagar. Nu är det till exempel dags för solguden att ta plats tycker jag.
När jag väl pallat mig upp åt jag frukost, fixade med lite allt möjligt (ex. naglarna som blev somrigt rosa) och sedan började jag ...
SPELA THE SIMS 2! :o
Jääättelänge sedan jag gjorde det, oh jösses vad man har saknat :') Satt å spelade till 15:00 då jag beställde en pizza.
Efter pizzan bytte jag om och åkte till stallet. Jag red Tiger och det gick väl okej. Sista lektionen för terminen dock, lite sorgligt. Hästarna är de enda jag kommer sakna därifrån om jag ska va helt honest ...
Förhoppningsvis dyker något roligare än ridskolan upp så småning om, men just nu har man ju bara otur med allt!
Ex. så ska vi inte till Danmark längre. Nej det hade man inte råd med ... *suck och suck* ...
Efter ridningen tog jag ett baaad och nu sitter jag här och har precis registrerat mig på Facebook som jag nämnde tidigare.
Nu bakar mamma bullar, yes vilken härlig middag ... hah. Ops, nu ringer Natta.

Mys å sånt <3

HEMMA

Äntligen är jag hemma! Nu sitter jag här efter att ha varit på Utö i 2,5 dag med Alexandra, Claudia, Matilda, Sara, Lalla och Chris. Det är därför har jag inte skrivit något de senaste dagarna.
Vi har badat i havet (topless, hahaha), solat, ätit på pizzastugan och spanat på den snygga pizzakillen, umgåtts ;) och gjort allt som man måste i ett hushåll!
I hate att diska.
Ekonomin körde ihop sig ganska rejält så vi fick leva på pannkakor och qourn nästan hela helgen, haha.
Det har varit en relativt lugn men trevlig helg bland alla surikater och hinkspindlar! :/\
Mina vänner har påbörjat sin kriminella karriär. Mer säger jag inte. Ha-Ha.

När vi steg i land från båten idag fick vi skjuts hem. De flesta skulle chilla, utom Vevvsan som var tvungen att fort som fasen byta om till ridkläder och åka iväg till stallet.
Jag red underbara Eros. Vi hoppade terräng och det gick bättre än jag trodde att det skulle gå, speciellt sista språnget :D
Sedan jobbade jag till ungefär 21:00 och så åkte jag hem. Köpte en jättestor glass på vägen eftersom jag bara levt på en tallrik makaroner hela dagen.
Nu sitter jag här och ser på MITT NYA RUM som är jättefint :D !!

Mys å sånt<3

Föresten; vem var det som busringde mig igår natt, som var tuff nog att ringa med okänt nummer, för att säga att du skulle slå ner mig och att jag visste vem du var?
Du var väldigt märklig i alla fall.


ps. cludd tudd sara & lixin - jag tycker om er så mycket! ds.

Mohaha

You Are 36% Evil

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?

Tvål-låten


Hahahaha, den är ju för bäst!

Evanescence



De kommer alltid vara bäst.. Lyssnat på dem mer eller mindre sedan jag blev beroende av dem vid 11 års ålder.
Man känner igen sig i texterna väldigt ofta .. det är som en tröst. speciellt när man inte mått så bra på sistone.. music's like my escape.

Lite catch-up för de senaste dagarna !

De senaste kvällarna har man kommit hem ganska sent, och då känner man verkligen inte för att slå på den sega datorn.

I söndags var jag med Cindy, Claudia och Alexandra i Sjöängen. Vi zåålade å bada hela dagen, superhärligt! ;) Dock störde ett par 21-åringar friden genom att ständigt sitta å stirra å vinka. Synd att dom inte såg bra ut ... Nee! Nu ska jag inte låta divig. Alla är söta på sitt egna lilla vis ...
När jag nästan fått solstingsjukan ringde morfar mig och sa att jag skulle hem till dem på middag med resten av familjen... jippiee... så jag gick dit och käkade grillat och begav mig sedan hemåt.
När jag kommit genom dörren ringde Claudia och så begav jag, Sara och Vickan oss ut och mötte en del av gänget. Vi satt vid kärringbadet som var väldigt spöklikt. Himlen var tjock och grå av moln, det blåste ilande vindar och vi var alldeles ensamma med några märkliga killar som jag inte kände. Vattnet kluckade häftigt mot berget där vi satt, jag spelade upp lite skräckfilmsmusik från mobilen och jag var näst intill skräckslagen.
Elden gick inte direkt att fixa, den blåste iväg och hotade att bränna ner hela skogen. Och inte ville vi bli skyldiga för en skogsbrand inte .. Dessutom formade veden bokstäver hela tiden så jag och Claudia skrämde upp oss ytterligare. Speciellt när virket först visade "T" och sedan "V", som i Thomsen Veronica - jag ! *hjälp*
Aja, några timmar senare gick vi iallafall hemåt, och Elli + Axel gick en bit bakom. Tihi.

I måndags var jag med Julia :D Skiiitlänge sedan vi träffades, så vår fika/shopping dag behövdes verkligen! :)
 Jag köpte ett par marinblå tygskor med vit spets och röda knappar (märke Keds) för 290 kr på SkoVision som hade 35 % rea på allt! ;D
Efter shoppingen åkte jag till stallet och red och jobbade.. Jag red ut på Eros som är helt underbar. Dock pigg, men det är bara kul med lite spurt i de små liven. Jag jobbade (för) länge och var helt slut när jag kom hem vid 10. Jag tryckte i mig lite sen middag och efterrätt, tog ett bad och sen var det bums i säng... Zz.

Och slutligen, idag har jag varit på Filmdag hos Alexandra. Alexander, Chris och Sara var där också. Först såg vi "Säg att du älskar mig", eller iaf lite men när våldtäktscenen kom sprang jag ut i köket och diskade upp efter vår kladdkaka.
JAG HATAR VÅLDTÄKTSCENEN ! USCH!! Ångest !! Jag fattar inte hur människor klarar av att se den! Jag såg den en gång förra sommaren och jag fick men för livet. Jag skojjar inte, jag mår så dåligt av den.
När den väl var över bytte de film till "Grease" som jag älskar men som blev lite långtråkig.
Efter filmerna åkte jag till stallet, hoppade Tiger vilket gick helt okej och nu sitter jag här. 

Ska snart gå över till Malin för att lämna ett par skor och hämta mina örhängen.

Jag vet att jag skriver överdrivna inlägg, men ... jag är väl lite överambitiös ibland.


jekla järntabletter ...

Som de flesta redan vet, eller i alla fall mina vänner, så käkar jag 2 extra starka järntabletter om dagen för att höja mitt blodvärde.. det ska ju vara runt 130 och mitt är på 66..
Men nu är det så att mina järntabletter är helt försvunna. jag har missat 3 st och jag mår piss..
Jag orkar knappt stiga upp ur sängen, och blir då stressad (som jag inte orkar vara) eftersom det är strålande sol och mina vänner är på stranden och väntar på mig, jag blir stressad för att marsvinens klor inte är klippta än, att jag är totalt förvirrad i en sak jag inte vågar skriva här, att mitt rum är en enda röra och det värsta är att jag inte orkar leta mer efter järntabletterna så jag kan sluta vara stressad. Onda cirkel dööö...
 Jag ska helt enkelt vila och leta lite till snart.

SPRING UT Å LEK

Hej hopp ...

lite från gårdagen ...
igår var jag i stan och shoppde med mamma :) lite catch up efter mors dag som vi aldrig riktigt "firade" :p
Jag köpte ett grått linne med en stor rosett på framsidan för 198 :- kr på H&M och en svart bikini med guld och svarta  pärlor på, även den från H&M.
Vi åt Kina buffé och hade det väldigt trevligt! Det är inte ofta man umgås med henne så det det kändes verkligen som det här behövdes ...
När vi kom hem fick vi gratis sushi från de som äger sushistället nere i centrum, snacka om att det blev mycket kina mat igår ;) haha.
I centrum mötte jag Sara och Molly som skulle grilla, tänkte följa med dem men så kom jag på att jag hade bestämt med Alexandra. Så jag gick hem och fixade i ordning mig för att åka till Tilda där Alex, Claudia och Ellinor var.
Jag fick skjuts av Alexandra som åkte på sin moppe bakom Tildas lilla moped, och på något lustigt sätt lyckades vi krocka i ca 5 km/h. Så nu mera fungerar bara kicken på Alex moppe, Tildas fotknöl är nästan ur funktion, Alexandras ben gör ont och själv blev jag bara skärrad. Jag satt faktiskt bakom och såg allt i slowmotion! (och det såg väldigt märkligt ut). Men bara för att vara tydligt; det gick bra för oss, haha.

Hos Tilda åt vi godis, drev med lite människor via telefon och busade. Elli smsade med Axel så efter någon timme följde jag å Tilda henne ut och mötte honom. De snackade om massa skogås människor och jag som då är en vilsen trångsundsbo fattade 0.
När vi kom hem såg vi på "Blondes have more fun" och snackade skit, sedan somnade vi runt ?01:00?.

Imorse var Tilda gullig och bakade scones åt oss till frukost, det var mycket smarrigt :) Sedan tog jag bussen hem, och nu sitter jag här.
Har precis pratat med Julia i telefon. Vi skulle egentligen hittat på något idag, men jag är onaturligt seg idag så jag räddade henne från en outhärdlig tristess när jag ringde och berättade hur utsliten jag är.

Mys å sånt <3


Skolavslutning!

Skolavslutningen var i torsdags och snart är det lördag, och inte har jag skrivit om den ännu. Bättre sent än aldrig, visst?

Jag steg upp vid 07:00 eftersom jag skulle vara i skolan klockan 08:00. Jag plockade på mig min grå klänning (298;- från H&M kan bifoga bilder på min utstyrsel senare), mina silvriga skor (450:- Vagabond) och lockade håret. Med lite mascara (sminket var förtillfället i skåne, men har fått tillbaka det nu) och lockigt hår vandrade jag iväg till skolan.
Vi lyssnade på tappra små röster som deltog i skolkören, solosång (som det kallades, även fast de var ungefär 5 st), tal med mera. Jag och Tim skulle egentligen gått upp på scen eftersom vi blivit elevstödjare, men icke. Rektorn hade inte fått något pogram så han kunde inte ropa upp några. Pyttsan!
Sedan fick vi diplom i klassrummen. Jag blev "Årets Vackraste - för förmågan att både på och utanför scenen förtrolla publiken med din mystik och skönhet."
Haha?

Att 9:orna slutar nu vill jag helst inte skriva så mycket om, vill helst inte tänka på det. Mina närmsta vänner lämnar skolan nu, och jag överdriver inte när jag säger att jag kommer känna mig ensam och att skolan absolut inte kommer vara densamma utan er flickor. Usch vad hemskt att se era skåp omringas av små fjortissexor ... Uhh.

Efter många kramar och farväl gick jag, johanna och sara och käkade sushi. Gooottt ! Sen åkte vi till sjöängen, kollade läget där som va ganska trist, och så gick vi vidare till kärringbadet.
Där var det lite deppigt i början, men man kan lugnt säga att det blev bättre mot kvällen ;D
Kom hem vid 02:00, eller till Malin som jag sov hos. Det var väldigt trevligt att äta nattmackor och snacka lite hemlisar, speciellt när man inte pratat så mycket på sistone ... !

Här är då jag som går lite halvflummigt bland raderna av somriga elever...eheh.


Bränn- & köldskador ... & Shopping!

Idag hade vi sovmorgon till 09:30. En försmak på hur sommarlovsmorgonarna kommer att vara, helt underbart!
Men jag är som jag är, och såklart vaknade jag för tidigt och kämpade för att somna om. När jag väl lyckats så vaknade jag sedan för sent och fick stressa iväg till skolan på mammas rosa cykel.
I skolan stod klassen redo med sina cyklar och så bar det iväg till Flatenbadet.
Väl där slog vi läger på en liten strand med hopptorn. Läskigt.. Jag hoppade från 2:an, heja mig!
Vi hade det bra tills några fjortisar började springa omkring och skrika.
Jag fick, precis som Valle (deldemar.blogg.se lovat att göra reklam) både köld- och brännskador av vattnet och den stekande solen. Kände mig som ett litet ägg i stekpannan där jag låg på min Tintin-handduk.
Efter några vattenkrig och ett oräkneligt antal glassar cyklade vi hem. På vägen hem blev det mer glass.

När jag kom hem räddade jag en liten mus från mina mordlystna katter.
Fy bebisar, ni får inte döda möss. Ät torrfoder!!

Sedan åkte jag till Farsta med Petronella! Jag köpte ett par svarta jeans med hög midja och en blus på Cubus på rea. :D

Imorrn är det skolavslutning, så ska samla lite energi nu. Mys på er !

Bilder från badet (snott från karrous.blogg.se, tack sweetie)

image47
Jag är cool.
image48
Micke är coolare.
image49
Jag är iaf coolare än dessa fegisar ;)

Vevve is back

Halloj mina vänner,
inte för jag tror att det är någon som kikar på den här något döda bloggen för tillfället (om ingen stackare kikat in då och då och hoppats på ett mirakel), men sanningen är att jag ska börja blogga igen! Inte gjort det på ett tag. Mitt bloggintresse går i vågor. Det har varit mycket både i skolan och lite privata problem som tagit all min tid, så bloggen fick vila ett tag ... Men nu är det sommarlov och allt känns någorlunda löst - så nu är jag här igen!

RSS 2.0