Stan, Danmark och fula människor ;)


Heej allihop :)
Jag skulle ju lägga ut lite bilder på mina fina julklappar, men när jag skulle klicka lite bilder på dem så var minnet på kameran fullt. Så jag la in bilderna, som visade sig vara från i somras! (Jag har fått en digitalkamera i julklapp, och mitt gamla minneskort låg där i). Det var intressant! xD
Men jag knäppte i alla fall lite bilder på mig och Natalie när vi var hos henne och flummade ;)

Anyways, idag har jag varit med Malin. Vi gick runt i stan och letade efter fina klänningar till nyårsafton, men det finns inga! Varför är dom så snåla med nyårsklänningar? Det är typ den enda riktiga chansen man får att vara riktigt glammig! Suck.
Så, jag hittade alltså ingen klänning men ett par svarta jeans blev det ;) 299:- från Vero Moda, och tyvärr var dem inte på mellandagsrean. :P
Efter stan åkte vi till Oasen, haha, och käkade pizza. Inte ofta man hänger där (till skillnad från vissa andra;))
Lite allmänt mysko fullgubbar, lite trevliga grannar och fina pojkar såg man där. (HAHA)
Sen gick vi hem till mig och chillade ;D Det var faktiskt väldigt roligt, för det var så länge sen jag var med Malin utanför skolan! :o
Lägger ut lite bilder från staden-äventyret imorgon :)

Här är iallafall lite bilder på underbara Møn! (kändes som att komma till thailand eller nått)


.. och en mindre underbar Vevvsan. (och en söt Natalie)


HAHAHA!

kram från mig / (superbloggarn)


?


Hur botar man ångest?

Fjortisar och bimbos.


Jag och Malin har bestämt oss för att färga håret platinablondt, skaffa låånga extensions, missbruka bronzer, skaffa plasttuttar och lite botox i ansiktet. Sen ska vi söka in till nästa dokusåpa så vi blir rika, kända blondiner!
(inte)

Vuxen fjortis (aka. Linda Rosing): FYFAN!


Det här är så sjukt! Vad har den här människan åstadkommit i denna värld! Hon var med i Big Brother och var blond med stora tuttar. Av det blev hon stenrik. Vad gör pengarna hos den kvinnan? Ge dem till någon som är värd dem, till Rädda Barnen eller något vettigt!
Men kanske har hon förtjänat dem? Hon gör sig själv till åtlöje och får slampstämpel.
Eller så var hon fullständigt talanglös och kunde inte tjäna pengar på något annat sätt.
Mediahora? Dom kallas ju det. Jag tycker även det är hemskt, men det stämmer faktiskt. Viker ut sig, skaffar stora bröst och lägger överdrivet mycket tid (och pengar) på sitt yttre, och gör allt för att synas i media. Till vilket pris som helst.

Det är från henne (bland andra) som fjortislooken härstammar.
Hur många liknande bilder har man inte sett på wannabes på ex. playahead (fjortisarnas stora community)?
Men varför vill man se ut såhär? Snälla, kan inte någon berätta för mig. Om det är uppmärksamhet de vill ha så är det ju verkligen att gå över gränsen. Vad är det för slags uppmärksamhet de får då? Precis sådan här som jag ger dem nu(negativ) och säkert massor av uppmärksamhet från snuskgubbar som får kåtslag bara att se bilder som denna.
Sen är det ju en hemsk "förebild".. finns tusentals tjejer som gärna ser ut som dem.
Men de är bara dumma fjortisar så det spelar ingen roll.

Stötte på en fjortis på bussen med Natalie igår föresten. Människan sitter och skriker till någon i sin mobil över hela bussen; "ASSÅ! ÄRU DÖV ELLER? MEN ÅÅ POLISANMÄL MIGRÅÅ! ASSÅ SHIT! SUG KUK DITT ÄCKEL!" med mera med mera... Jag fick damp och började härma henne inför Natalie (ni som känner mig vet hur jag blir när en fjortis är i närheten). Sen sneglade jag bak mot dem (de satt i sätet bakom mig). Och då. DÅ!
"Sluuuta glooo!" säger en av fjortisarna, den otroligt fula fjortisen i blå fjällräven med sönderblekt hår.
Hade inte Natalie suttit framför mig hade jag säkerligen slagit till henne eller drämt till med något riktigt taskigt. Men jag hejdade mig. Vet hur dom blir om man muckar med dom... HAHA.
(Fjortisens kompis hade också sönderblekt hår och en fjällräven. Båda var söndersminkade. Det är synd om dem egentligen.)

Kram / Vevvsan

När lär man sig...


.. att man alltid kommer somna om man bestämmer sig för att ta en "vila"?
Det händer för sjutton nästan varje dag nu. Jag sitter uppe till i alla fall 02:00 på nätterna, sen går jag upp vid 11:00 för att sedan somna runt 17:00 tiden (om jag inte är ute på äventyr). Jag är ett riktigt sovdjur. Ett irriterande sovdjur som avskyr sina sovtider.

Anyways! Jag har inte bloggat på någon dag för jag har 1, inte orkat 2, haft annat för mig.
Igår for jag och mamma till Farsta en stund och kikade lite på mellandagsrean! Och helt otroligt nog fann vi en jacka som var nedsatt 1000 kronor. Jippie!
Efter jag varit i Farsta mötte jag min kära lilla väninna Natalie i Huddinge. Vi drog hem till henne och flummade av oss lite, käkade ICAs egna mozarella/tomat pizzor för 26,70;- (för den intresserade), fick ont i magen, målade naglarna svarta, såg på världshistoriens sämsta film "Death Proof", muppade oss på Youtube, tog oseriösa bilder och chillade på sättet bara vi kan.

Sen sov vi, och idag skulle vi egentligen besökt stallet (men sovdjur som vi är så hann vi inte).
Så vi fixade i ordning oss, gick till en bank där vi stötte på två alkisar som skulle till kanarieöarna och hade en stoor bunt med pengar viftandes. Vi funderade i några sekunder på att ta dem och springa, men sen ångrade vi oss.
Well well, sen åkte vi till Farsta igen för Natta skulle till tandis. Men innan käkade vi på donken och efter hennes tandläkarbesök struttade vi runt i Farsta Centrums fenomenaala butiker. (hm)

Ja, nu har jag skrivit mycket. Mycket intressant, ain't that right you guys.. ! Yea. Don't mess with the Poomah, I tell you!

Kram / Poomah ( vevve )

Minijul och nattfilm!


Hejsan alla nattugglor :)
Nu sitter jag hemma hos pappa.
Han och resten av familjen sover redan .. men jag är pigg!
VI har haft minijulafton eller va man ska säga. Vi var hos min morbror och firade med hans familj och farmor. Jag kan lägga ut vad jag fick sammanagt imorgon eller så när jag kommer hem till mamma igen :)

Nu håller jag på att se "Den vilda jakten på stenen" som var min mammas favoritfilm när hon var 14 år, näästan lika gammal som mig alltså :)




"Amerikanskt romantiskt äventyr från 1984. Författarinnan Joan Wilder skriver spännande böcker, men lever ett tråkigt liv. En dag får hon ett mystiskt paket, som visar sig innehålla den summa pengar som hon behöver för att köpa loss sin syster som har blivit kidnappad i Colombia. Helt på egen hand reser hon för att rädda sin syster från kidnapparnas onda klor. Men hon hamnar på fel buss, och hamnar i djungeln - tills det att hon träffar Jack Colton. Han påminner om flera av karaktärerna i hennes böcker..."

Lord of the Rings <3


Heejsan ..
Som de flesta vet (de som känner mig, och jag antar att de flesta som känner mig läser min blogg!) är jag helt galen i Sagan om Ringen. Totalt besatt.
Sett triologin ett hundratals gånger, har en stor inglasad affisch ovanför datan (haha tack johan!) och Arwen på en liten docka (har inte köpt den själv, men ändå!)
Om jag fick skulle jag byta utseende med henne, helt klart.

Jag var inne på youtube och kikade på lite behind the scenes klipp, och sen kom den hör parodin fram. Jag tycker den är så klockren :D
Inte alls så här man tänker på Sagan om Ringen .. men det kanske fattas lite sånt? :O
Nejdå, filmerna är perfekta ! :D
Hahaha <3

Lord of the Rings - Meet me in the throne room


Pssst.. jag vet.. jag är en nörd...

Kram! Vevvsan

<3


GOD JUL!

Smarta djur!


Dom som säger att djur inte kan älska, tänka eller känna överhuvudtaget har jag aldrig förstått mig på.
Jag älskar djur så himla mycket - jag skulle aldrig kunna föreställa mig ett liv utan dem - så det är antagligen därför jag inte förstår mig på sådana människor.
Jag hittade lite söta och fascinerande videor på några djur här;

Kolla på den här videon, den är helt otrolig!
Låt den få sin tid, jag blir helt fascinerad. Är detta möjligt? En elefant som målar ett självporträtt, helt själv! Och det blir SNYGGT! Helt underbart. Kolla kolla kolla;
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=6c7883f9-3a5a-4eba-a8e7-f19ebcd89783



Den här är kanske inte lika otrolig, men den är smått otrolig ändå. Världens smartaste mus, kallas videon.
Mus-Agility! Jag förstår inte hur den lilla gnagaren kan memorera hela långa banan helt själv? Och möss kan väl inte ta kommandon, kan dom? Jag vet inte. Men det är så sött!
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=0ab163c5-0c17-478a-93e3-637e6c69cb4e


Och ja, att apor kan vara smarta - det visste vi redan. Och här är ett litet bevis på det; cyklande apor!
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=55cf943d-e2f9-4882-a6f3-8ddffb263225
Och på tal om apor; hur sött är inte det här? Så människolikt!
http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=6939d18b-b0cd-4258-889e-c594fd36a53e

<3


Reaktionsförmågan är instabil!


Alltså, det här är larvigt. Jag är larvig!
Jag blir rädd för ingenting hela tiden. Vad är det som hänt mig? :o

Jag blir rädd när jag ser mig själv i spegeln. Inte för att jag tycker jag är ful(haha), utan för att jag inte är beredd. Som om inte badrumsspegeln alltid hängt ovanför handfatet?
Jag blir rädd när jag kommer åt någonting som trillar ner (fast jag hinner inse att ex. min mobil faktiskt kommer trilla ner från bordet)
Jag blir rädd när mina katter buffar på mig.
Jag blir rädd när jag går på någonting (ex. damsugaren som inte är särskilt svår att missa)
Jag blir rädd för ljudet som kylskåpet ger av sig när man öppnar.
Jag blir rädd för snabba skuggor i ögonvrån (ni vet sånna där saker som ser ut som svarta katter? Jag antar att fler än jag sett sånna)
Jag blir rädd för musiken när jag startar radion.

Med mera... någonting är snett! Jag kanske sover för lite?

Uhuu ...



Bu!

Julsjukan?


Hej hopp.. skutt.
Igår fick jag väldigt ont i halsen på kvällen. Och imorse när jag vaknade var det 10 000 gånger värre.
Jag kan inte svälja ordentligt och det bränner. Mamma har feber och mår jättedåligt.
Varken hon eller jag har köpt julklappar.
Och det är julafton imorgon.
Haha lyckas man!? Typiskt Thomsen, måste jag säga .. lite grann, iaf. :)
Det är väl ingenting att göra åt saken antar jag. Alla säger att "Den finaste julklappen jag kan få är något du gjort själv!" (okej, hehe, kanske inte alla - sara å danne vill nog ha något köpt - men farmor, mormor, morfar, pappa, mamma etc..) men vad ska jag göra? Det känns så lekis att rita någonting å ge bort. Blah! :(
Så jag har alltså inte köpt klappar idag som jag tänkte.

Ska till stallet om en timma typ. Jag hoppas det blir roligare än förra gången .. Omg. Vi red "kadrilj" - på ett led och travade, skrittade, travade, skrittade. Det var löjligt.. Jag förstår inte varför vår grupp har slagits ihop med den efter, jag blir så irriterad. Vi har fått gå tillbaka hur mycket som helst.. och vi är typ 1000 pers. Jag vill byta! (eller sluta helt?)

Kram ! / Vevvsan

Jultider :')


Jueeltiideer!
Mjooo .. Jultider. Med allt vad det innebär! Jag har inte köpt en enda julklapp ännu. Jag har varit totalfattig hur länge som helst nu! Men som tur är, så är det snart juklappsutdelning som gäller :D Bara några dagar kvar. Då ska jag bli rik..
Muhahahahaha....
Människorna som jag håller såå kära ska ändå få sina julklappar, jag tänkte smygråna mamma på lite pengar så kommer det ordna sig :)
(ursäkta att jag lät drastisk. jag ska inte råna henne. bara låna lite..!)
Mamma och jag har iaf precis bakat knäck :) Dom blev jättebra!
Men! Jag upptäckte (eller bekräftade) under bakets gång att jag är allergisk mot nötter. Jäkla skit! Jag är allergisk mot kärnfrukt och nötter, och jag är vegeterian. Vad ska jag leva på? Svamp och soja? :(

Men nu åt gladare tankar .. åter till julklapparna, haha.
Jag vet faktiskt vad jag önskar mig.
Jag önskar mig en del saker jag inte kan få, av olika anledningar. Mest ekonomiska, kan jag dock tillägga.
Jag vill haaaaaa:
* En häst
* Utlandsresa

* Fint tangentbord (siffrorna och bokstäverna lyser blått och har en liten musikspelare på^^ fiint ..och det passar mina högtalare!)
* iPodladdare
* PENGAR
* Pennor (gelpennor, skisspennor, mjukbläck - you name it)
* Digitalkamera (mina två stycken har ju gått sönder..:()
* Ett nytt staffli
* Akvarellpapper + färger
* Minneskort till min mobil
* Comviq-abonnemang x)
* Och en hemlis (;

..Kan jag få det? :D Snälla tomteen? Jag har varit ganska snäll i år, faktiskt :')

Kram / Vevvsan

Våra låtar! :D


Hej allihop!
Nu sitter jag å flummar järnet i telefon med min kära vän Natalie.
Hon borrade ett hål i sin vägg, sen gick saken sönder så hon ska måla på hålet med vitt nagellack.
Haha<33
Hon är stolt över sitt hål.

Aja, här mina vänner, är låten som handlar om mig Veronica :D Cornelis Vreeswijk har gjort den, och jag har lyssnat sönder på honom sen jag var liten. Jag lyssnade mer på honom är Spice Girls för tusan! :o

Och här är Natalies låt :D
(som vi kom på i somras ;D UTÖ!)
Den är av Ola! Som var med i Idol ni vet... Både jag och Natalie tycker han är ful och är dålig.
"Jag tycker synd om mig för att en sån ful människa gjorde en låt om mig :(" - Natalie

Alice


Det här är en bild på världens underbaraste!


Visst är hon vacker?


Herregud.


Hej alla söta,
idag var jag och provred ponnyn.
Vad ska man säga.
Jag kom dit, möttes av ägaren som verkade trevlig i telefon. Men så var inte fallet. Människan var en av de mest bortskämda och oförskämda jag någonsin träffat. En typisk överklassare som får allt vad hon pekar på.
Hur som helst, hon ville att jag skulle komma tillbaka och rida hästen igen. Men nej, det vill inte jag.
Till att börja med pratade hon massor av skit om både Farsta ridskola (där jag ridit sen jag var väldigt liten), andra medryttare, en bekant till mig m.fl. Hon dillade om hur svårriden hennes häst var och att hon egentligen inte vill ha medryttare (hon hade 1000 anledningar till varför inte - jag kände mig lite ivägen när hon lullade om det. och hennes häst var inte särskilt svårriden, bara man var lugn på honom så gick han jättefint). Hon sa i princip att jag var för dålig för att rida för hennes tränare (observera att hon sa detta innan jag ens suttit upp på hästen) därför tränaren har ridit för Rodrigo Pessoa och tävlar SM och Msv och alla andra höga klasser. Jag var i hennes ögon en rutten ridskole-elev som inte kunde någonting, kändes det som. Hon skröt om alla dyra föremål hon ägde och hur bra hon var, dock sprang hästen mest omkring mer eller mindre okontrollerad när hon red honom. Bockade och sparkade bakut, trippade och var stressad. Blev något lugnare mot slutet, tack och lov.
Människan red i 1 timme innan jag fick rida en liten kvart. Trots att mamma och Roger väntade på mig, och hon visste att jag hade bråttom.
Sen undrar jag hur man kan dömma någon som ridit en häst för första gången i en kvart?
Aja, hon ville ju att jag skulle komma tillbaka så så hemskt kan det inte ha varit. Men nej - aldrig att jag tänker bli utnyttjad av någon "överklassare".
Hon sa;  "Egentligen vill jag ha någon som rider honom bättre.. Meeen det gick ju ganska bra".  Jag hade fått rida i 15 minuter på en okänd häst. Hon hade stressat upp honom en timme innan jag fick sitta upp. Ändå ville hon att jag skulle komma tillbaka? Precis när jag började få grepp om hästen sa hon åt mig att sitta av.
Måste tillägga att hon sa att hon ville inte ha en medryttare som var för bra - för då skulle hon bli avundsjuk.
Lixom; va? Märkliga människa.

Aja, där har ni en hel bok!

Kram / Vevvsan

!!!!!!!!

jag pallar inte med dina låtsas leenden
jag orkar inte se dig spela något du inte är
håll dig till en sak;
vän eller inte
låtsas eller äkta
men blanda dem inte.

Funnen!


JA! Jag har hittat min mobil! Eller rättare sagt, Tim hittade min mobil igår! :D Tack!
Den låg i (ni vet, typ mellan kuddarna :o) soffan på Rockville, för er som är intresserade ;D
SÅ UNDERBART ATT HA DEN TILLBAKA!
I'm back in buisness, yooo :)

I helgen har jag mått lite sådär, därför har jag inte bloggat så mycket. Men jag var hemma från skolan och tog det lugnt och sådär igår, så nu mår jag mycket bättre :)

Idag har jag varit i skolan, och vi hade pepparkakshustävling ;D
Jag och min trogna pepparkakshus-kollega Sofie har vunnit två år i rad ;D Men i år vände lyckan - eller något - och vi kom på andra plats (efter 2 stycken som kom på delad 1:a)
Well well, jag tycker iaf vårat var klart snyggast. Ingen tvekan!
Ska se om jag kan råna Malin på lite bilder som jag kan lägga upp senare :)

Annars har jag bara varit i stallet idag. Ska nog iväg och äta med mamma senare ikväll, det kommer bli mysigt :)

Kram! /Vevvsan

Otur


Det kan väl hända alla.
Men det är så irriterande.
Varför skriver man fel i en vägbeskrivning?

Japp. Jag skulle ju provrida den där ponnyn (som var sååå fin!).
Vi fick skjuts dit av Roger, och det tog ganska lång tid. I mejlet där vägbeskrivningen var stod det att det var 10-20 m från bussen till stallet. Och det fanns ett stall som låg så nära, synd bara att det var fel stall.
Vi fick åka in på en liten mörk stig istället, och ca 5 minuter senare var vi framme (tänk då på att vi åkte bil).
Jag gick ur bilen och träffade tjejen som hade ponnyn .. Tydligen hade hon skrivit fel. Det skulle stå att det var 1-2 km från bussen till stallet. Suck, då var det ju bara att åka hem igen ...
Stigen var kolsvart och lång. Ingenting man vill gå på själv en kväll. Dessutom gick bussen varannan timme, så skulle man missa den vill man inte gärna gå tillbaka (och inte stå och vänta i 2 timmar heller).
Men men. Det är väl bara att fortsätta leta, jag har hittat en bra annons och en mindre bra. Ska ringa senare.

Kram / Vevvsan

Provridning


Hej hopp gummi plopp!
Nu sitter jag och äter frukost, och ska snart åka iväg och provrida en medryttarhäst! :) Det ska bli väldigt spännande.
Det är en brun D-ponny som står i Tungelsta. Jag hoppas verkligen att jag kommer fungera bra med hästen och att det är bra där borta, för jag vill verkligen inte vara kvar på ridskolan.
Eller, jag kommer nog inte sluta helt på ridskolan om det fungerar med ponnyn, men jag kommer inte vara där lika mycket i alla fall.

När jag vaknade imorse mådde jag lite illa.. gjort det i två dagar nu. Jag hoppas att det inte är början på någonting väldigt äckligt. Nej, i alla fall inte nu när jag ska provrida!
Wish me luck :)

Kram / Vevvsan

***




Här är några väldigt söta plagg som jag tycker skulle passa bra att bära på julafton!
Kläderna är från H&M, forever21 och Topshop.

Kram / Vevvsan

VARNING!



Jag vet inte hur många bloggar jag har läst i som det står en massa inlägg om snygga outfits och plagg.
Och visst, det är intressand och inspirerande, men ... dessa plagg ovan texten;
är det bara jag som tycker dessa plagg är rent av hemska?

Ett guldigt korvskal, en farmor-matta/gardin, en picknickfilt och ett djur med sidenband från forever21.
En till (grå) filt, en halloween(tema; häxa/pumpa)tröja och en ofärdig tröja från H&M.


Kram / Vevvsan

en daglig dos av sara dagligen gör så att du mår bra i magen!


HEJ! Sara här, Veronicas bästa kusin. hähä. Veronica... En underbar vän som alltid finns där för mig och som verkligen bryr sig om en, hon är också min absoluta bästa vän! och jag älskar dig kusin vitamin!

No special occasion.



Det här lyckades jag åstadkomma i Photoshop idag.
Jag börjar fastna lite för PS, det är väldigt roligt faktiskt!

Om någon skulle vilja ha en ny design till sin blogg eller så, får ni gärna säga till mig - jag gör gärna en!
Om ni inte blir nöjda med den måste ni såklart inte använda den.. men just for fun :D


(ps. nej jag har inte gått och blivit emo)

Zz.Zz.ZZZz.


Hej peps,
idag har jag varit in da school. Vi hade So-prov, och jag tror faktiskt att det gick riktigt bra :)
Sen har jag varit på sången, för typ sista gången.. Hos Kajsa alltså. Det var lite vemodigt, men jag hinner aldrig gå dit och det är inte så roligt där längre. Dessutom har jag ridningen, Rockville och ev. Maria att gå till.

På söndag ska jag provrida en medryttarhäst! En D-ponny som står i Tungelsta. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! :) I will keep you updated about it, yeäh.

Annars har jag bara sovit idag, typ. Mådde inte så bra på ganska många sätt tidigare idag så det var skönt att sova och släppa alla tankar ett tag. Men jag ångrar det lite nu dock .. kommer nog inte kunna sova på ett bra tag :/ Ska nog se på världens bästa film - Sagan om Ringen - wihuu!

Men godnatt på er som ska sussa, sov så gott. <3

Kram / Vevvsan

Design?


Hej!
Jag gjorde precis klar den här nya finurliga designen.
Det blev något konstigt.. den blev typ för liten eller något sånt, men det får vi leva med en tid framöver.
Men annars är jag ganska nöjd. Rätt bra för att vara helt nybörjare på photoshop antar jag x)

Vad tycker ni om den? :)

Kram / Vevvsan

FluffPuffHoldStrong!


Hahaha, här har vi 2 .. lite annorlunda bilder från reklam inspelningen :)
Vår klass delades in i grupper där vi skulle marknadsföra en valfri produkt, och jag och min grupp valde hårmousse.
Får se om jag lägget upp hela videon någon gång :o ?
Ta inte bilderna för seriöst for heaven sake .. Men lite måste man ju bjuda på ? :)






Hur många fick sig ett gott skratt? x)


Kram / Vevvsan

Samsung U600, någon ?


Jag är halvt handikappad nu när min mobil är spårlöst försvunnen. Den försvann efter repet igår, tror dock inte att någon från Rockville skulle sno den - men den ligger inte i väskan, inte nånstans på rockville och hemmet har jag vänt upp och ner på. ÅH! Jag behöver den!
Om någon har smsat mig (några har redan påpekat att jag "inte har svarat" på deras sms) och inte fått något svar vet ni nu varför. :(



I alla fall, nu om min dag!
Jag försov mig - väckarklockan ringde inte as usual - så jag struntade i franskan och kom till skolan väldigt sent :)
Har bara sett på film i plugget idag, superhärlig dag :D
Dock har jag mycket plugg att göra nu. NO, Franska och SO prov imorgon. Och så fick jag reda på att det är matteprov nästa vecka.
Jag tjatar så mycket om mina läxor och att vi har mycket - ändå orkar jag aldrig plugga längre.
Uäääääh.

Nej nu ska jag banne mig ta tag i No:n !!!!!!!
arghh..
Suck.

Kram / Vevvsan

I want to shine forevermore ...


... the knowledge of that fact burns in my skin.

Well, så där går en del av Crushing Faith's första låt :D
Jag var, som ni nog förstår, på rockville och repade med bandet idag. :) Det gick väldigt bra för att vara första gången vi spelade mycket och alla tillsammans! Nu börjar vi få ihop det på riktigt ju. :)
Måste bara säga att Jake är så ÄGANDE :D

Imorse vaknade jag av väckarklockan vid 09:00 typ, hade sovmorgon till 10.40, trodde jag!
Men sen får jag ett sms där det står...
.... ? ....
... kan ni hålla er? ...
... *dundundundun*...
........................................
"Vi har ingen livskunskap!"
Så jag började klockan 1 istället. Franska, bild, sen musik och sen rockville (dock ingår inte det i skolan men men).
En härlig dag har det varit i alla fall. Jag har varit lycklig större delen av dagen!

Nu lagar jag lite mat och ska väl börja med franskan på nått vis.
Kram! / Vevvsan


Julmys!


Hejsan allihop!
Idag har jag och mamma gjort det väldigt julmysigt här hemma :) Bakat lussekatter och chokladkakor, julstädat, lyssnat på julmusik! Jag känner mig duktig :D
Egentligen skulle jag bara baka lussekatter eftersom jag har det i hemkunskapsläxa, men vi kunde inte riktigt sluta fixa. ;) haha.

(klicka för större bilder)
Min fina, bokstavliga LusseKatt!

Som jag råkade bränna i ugnen :(

Värsta synd. Men är lite stolt ändå :D

Aja, nu har jag fixat lite fint i badrummet med ljus och sånt, och ska snart ta ett varmt härligt skumbad :D Skön avslutning på söndagen. Dock måste jag plugga klart franskan ikväll ... suck!
Tur att vi har sovmorgon till 10:40 imorgon i alla fall! :)

Förresten så såg jag på reprisen att Marcus Fagervall från Idol (som jag skrev om för något inlägg sedan) faktiskt vann stjärnor på is. Hahaha.
Nej, men han är duktig :)

God andra advent, eller nåt :)
Kram / Vevvsan

***


Det gör så ont, när man inte vet vad man vill. När man inte vet om det går heller.
Man har alltid val. Vem man ska välja, vad man ska välja, hur man ska välja.
Varför ska man välja? Man ska alltid välja, verkar det som. Livet går ut på vad vi väljer, eller?

Men när man väl vet vad eller vem man vill ha, och så går inte det. Vad gör man då? Sitter man och väntar, sitter man och har ont tills det går över? Det går inte riktigt att säga. Smärtan ilar mest. Men ibland går den över, tills man kommer på den igen. Jag förstår inte vad som händer med mig.

Och sen har vi dig. Ska det bli som det var förut igen? Snälla, skärp dig. Hur många gånger ska jag behöva tala om hur jag känner? Jag gör det inte igen. Nu borde du fatta. Åh, jag pallar seriöst inte. Finns du där, eller gör du det inte? Jag tänker inte finnas här bara när det passar dig! Inte igen! Nejnejnejnej!
Jag har sagt att jag ger upp nu, så många gånger, men ändå kommer jag tillbaka. Varför? Därför vi är beroende av varandra. Jag bröt med många för din skull. Jag vet inte om jag ångrar det än.

Jag hoppas att inte fel person/-er tar åt sig.

Kram / Vevvsan

Idoler från Idol förblir inte idoler när nästa Idol drar igång.


Är det bara jag som inte tar del i Idol-hysterin?
(förutom nu)
Jag satt precis och läste lite bloggar.. Alla skriver om Idol! Jag kan inte förstå tjusningen i tävlingen. Den var bra första och kanske andra säsongen, sen blev det bara uttjatat. De som söker till Idol och kommer med glöms ändå bort efter någon vecka när de slagits ut. Vinner de tävlingen, ja - då får de sina 15 minuter i rampljuset innan nästa säsong drar igång och dimmas ner nästa vinnares äroglans.
Han, rödtotten - Daniel? Hur mycket har vi hört av honom? One hit wonder, baby! Och sen har vi.. Agnes. Hur många hits har hon slagit igenom med? 1, 2? Och norrlänningen Marcus, han har ju faktiskt varit med på Stjärnor på Is, och det är ju lagom coolt. ''Rockstjärna'' som gayar sig lite på isen iklädd tajt paljettdräkt. Men vad gör man inte för publicitet.
 Och när den "hemska" orginal Idol-juryn byttes ut, nja, då förlorade Idol hela sin "grej". Den där blondinen tycker jag är lika kaxig som Kishti, men Kishti hade mycket mer personlighet! Samma sak med resten av domarna, man får ingen bild av dem. Nej, tillbaka med gamla juryn om Idol ska vara värt att se på.
Dessutom är det så många som sjunger exakt likadant - weilar, och klär sig i kortkort, översminkade killar och sönderblekta tänder. Whyy - keep it more natural please! Det finns inget värre än sminkade killar!
Tacka vet jag Johan Palm, lite personlighet till musiken! Jag säger dock inte att jag gillar hans musik, men jag tycker det är bra att vi inte gör musiken så amerikansk !

Kram / Vevvsan

Ring ring.. Bara slå en signal.


 *gääsp*
igår kom jag hem vid 03:00, varit hos Tim med Lovisa, Kevin och Danne och lekt lite. Det var rätt kul faktiskt :)

Idag hade jag tänkt att julhandla... Men varken mamma eller pappa svarar på telefonen. Så inga pengar för mig.
Då tänkte jag ringa Roger och Lovisa och Jojjo för att höra hur det blir med stallet idag (ska jobba, behöver få reda på tider och hur jag ska komma hem, vill inte gå i skogen kl.21:00. Så mörkt!), men ingen av dem svarar.
Skulle ringa Sara, men hon svarar inte heller. Då skulle jag ringa Natalie, men hon svarar inte heller.
Är det fel på min telefon eller är alla väääldigt upptagna? :(
"Noll, SJU, Noll, fem, fem, TRE, två, ÅTTa... blabla" kan inte ta emot ditt samtal.

Well well, bekymmer bekymmer ... Jag antar att jag får fixa mig lite och käka, sen testar jag väl igen!

Knytkalas i magen.


Tjoo.
Uämh jag sitter och har lite ångest för en massa prylar. ÅH jag hatar att ha ångest.
Jag antar att jag inte ska analysera så mycket och tänka så himla mycket. Jag tänker konstant, hela tiden - och ja, vem gör inte det? Men jag menar att jag tänker på mina "problem" och faktiska problem hela tiden.
Det bara knyter sig i magen samtidigt som man blir alldeles stel och inte kan andas ordentligt. Usch! Jag ska inte tänka för mycket, jag måste slappna av! Det är faktiskt fredagkväll.
Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra - rockville, baka (har i läxa :s) eller ringa någon kompis eller varför inte bara ta det lugnt?
Hm.
Min ridlärare bad mig jobba imorgon .. 17-21:00. På en lördag..  Jag får se hur det blir med den saken.

Har varit i stallet idag, hoppade Julius. Det gick inte så jättebra - jag hade glömt min skåpnyckel hemma så jag fick rida i lånade skor och hjälm vilket inte fungerade så bra. Allt var för stort på lilla mig!
Men Julius är bäst.

NU är det duschen som gäller - sen ut här ifrån tror jag.

Kram / Vevvsan

Missad konsert och träffad kompis!


Jaha..!
Idag har Bullet for my Valentine konsert, och jag kan inte gå. Har inga pengar :( Men mina små söta vänner som är där har ringt mig ca 4 gånger, så jag fick höra lite över telefon - haha! dåligt dåligt dåligt ljud men väldigt bra band :o

Men jag har haft annat skoj för mig idag!
Har träffat min vän Jessica som bor på Gotland :D Vi har inte träffats på ungefär 2-3 år! Sjukt längesen .. Men det var superskoj att träffa henne idag!
Jag åkte in till stan och träffade henne efter skolan. Vi åt lite middag på John&Chris (blev i princip rånad - köpte en klick pastasallad för 80 spänn! Gå inte dit om ni är hungriga och fattiga!), sen gick vi runt och pratade massor om allt och ingenting och sen tog vi en glass i Gallerian. Mysmys :D
Efter stan åkte vi till Trånkan, och jag visade henne runt på min skola och runt om mitt hus. Hon tycke inte om att hennes och min skola ändrats så mycket sen vi gick i 2:an ;) haha.
Sen gick vi hem till mig och hängde ett tag, men nu har tösen åkt hem :( Fast vi ska ses snart igen, för jag ska eventuellt till Gotland snart :D
Apkul!

Wellwell, nu ska jag fixa mig lite inför kvällen och sen är det kanske sovdags? Vi får se vad klockan hinner bli.

Kram  / Vevvsan

what ?


Är det bara jag som har dålig humor eller är den här klockren? ;D




Socker + Socker + lite mer Socker


Tjoho!
Nu är det slut med saker att göra idag. Förutom att äta någon typ av middag, det återstår faktiskt.
Jag har varit otroligt dålig med maten idag. Har ätit pizza till lunch (var så trött på all qourn och soja-mat som de enda vegetariska alternativen är på vår skola), och sen gick vi ner till centrum för jag skulle köpa chokladkakor till elevstödjar-mötet, och självklart måste jag köpa en (lite dyrare) till mig själv. Så den klämde jag i mig. I stallet åt jag även en kexchoklad, för mackorna där borta var slut.
Så idag har jag gått på; pizza, chokladkaka och kexchoklad.
Tjockis!
Okej, en del som läser det här tycker säkert jag är urtöntig. Och jag känner mig lite töntig när jag skriver det här också, men enda sen vi hade Näringslära på idrotten inser jag vad man stoppar i sig. Dessutom vill väl alla gå ner lite i vikt.
Eller har jag fel? Förmodligen.
Okej, nu flummar jag ut totalt. Måste skriva om annat!

Idag har jag i alla fall varit hos min lilla Rosanna och fixat vår reklamfilm till SO:n. :D Den blev superbra!
Kanske att jag vågar lägga ut den här... Men, jag var otroligt ful i den så jag vet inte om jag vill förödmjuka mig själv så? :o
Å andra sidan måste man ju bjuda på sig ibland - som jag kommer göra inför hela klassen :D
Sen har jag varit i stallet också. Red Winden - det gick inte så bra.
Blir galen.
Men det är tur att han är så söt.

Min mobil är bortglömd i Nellas skåp, så om någon där ute undrar varför jag inte svarar så vet ni det nu! (Om ni läser det här förstås...)

Slut för idag, tack för idag. Tänkte lägga ut något kul men.. Nae. Kanske senare!

Kram / Vevvsan

SkolbloggarN^?


Hejsan!
Hejsan
Igen.
Nu sitter jag i skolan med "Mise", "Ponwi", "Timsu", "Petgi" och "Simfr". Jag är då "Linth"(inloggningsnamn). (Även kallad Vevvanescence).
Min morgon började dåligt. Jag vaknade klockan 08:00 av att mamma kom in helt hysterisk och väckte mig. Så det var bara att inse att jag skulle komma jätte försent till skolan och det gjorde jag. Min franskalärare fick damp på mig och gav mig en mandarin och ett äpple.
Hon är lite som hon är.

Igår var jag på Rockville! Det var väldigt kul att lyssna på mitt lilla band som kämpade sig igenom en ny låt. Jag och en människa som heter Jake fixade melodin, och den blev faktiskt sjukt bra!:)
Igår var jag i skolan från 08-17:30, sen direkt efter på Rockville fram till 21:00, så därför bloggade jag inte igår - var helt slut! Hade dessutom plugg att göra... Hade inte ätit på hela dagen. Men det är ju inte bara dåligt :)

Nu ska jag på lunch ... med tidigare nämnda idioter. (<3)

Kram! / Vevvsan

RSS 2.0