SKAKA!


Bonsoir ... !
dagen har varit lite platt. Vaknade sent, var allmänt seg, städade rummet, blablaaa...
Sen gick jag över till Sara å Danne (och Clara såklart) och väntade på att dem skulle bli klara (höh, fyndigt det lät då). Och sen drog vi hem till Christer eftersom han fyller år idag, GRATTIS! :D

Nu sitter jag och lyssnar på Seether.. Deras video till "Fake it" är nog den sämsta i världshistorien. Med en sån bra låt hade videon kunnat vara bra!
Men nej, nån fantasilös snubbe - ja, snubbe, jag tror inte tjejer väljer att andra tjejer ska skaka rumpa i videor - tänkte väl precis på det när han hörde låten. PFF. Synd att sångaren e ful också.. han har snygg röst. Alltid roligare att tänka på snygga människor som sjunger, visst? :D (jag e dum.)

kram / Vevvsan


!

VARFÖR HÖR DU INTE AV DIG? DET ÄR JU FAN DIN PLIKT!


Vilket klipp!


Hejsan i stormen!
Helt galet väder ute. Jag höll helt på att blåsa bort nyss! Gosigt lixom.
Idag, mina vänner, har jag sprungit omkring i Farsta centrum med Lovisa! Det var mycket trevligt, väldigt längesen jag träffade henne på den s.k "fritiden"! Vi käkade lunch och kollade på klänningar med mera.
Jag gjorde ett exeptionellt klipp :) Dock säger jag inte vad fören måndag! ... eller så:)
Hihi visst är jag busig?
Efter farsta åkte vi hem till Lovisa, och vi var då hima duktiga! Vi pluggade faktiskt. Så nu har jag inte riktigt lika mycket att tänka på längre, känns mycket skönt.
Sen laddade vi upp med kakor, lite fler kakor och hallonsoda och belönade oss med filmen Lejonkungen. Haha, så många flashbacks :')

Jag är hungrig. Jag måste ha en Gnu!

Imorrn ska jag till stan och leta efter ett par gardiner som jag såg idag, men som var slut. Ett par svarta i spets, jättefina!
Wish me luck peps. :)

kram / Vevvsan

HALLÅE!

Hahah, jag bara älskar honom! Väldigt underhållande i början, jag dog nästan. FREAK! Björnes magasin...
Han är svensk dessutom, vilket kanske hörs ;) 02:04!
(ps. är det bara jag som tkr han är lik Jonas?)

Vevvs KAN vara duktig.


Shaa.
Jag har precis varit ute och sprungit! Långt sprang jag också, jag som trodde inte att jag hade en kondition överhuvudtaget. Tydligen så hade jag fel! :D
Dessutom har jag börjat skriva på min svenska uppsats.... booring. Men det måste göras. Dock är jag helt förvirrad, vet knappt vad jag ska skriva eller hur. Tycker vår lärare kunde vara lite mer tydlig.. men det är sent påtänkt.
 Nu ska jag krypa ner i ett bad och sen får jag se vad som händer :) skriver nog senare ikväll igen!

kram / vevvsan


Jag orkar inte med dig.


Helluu,
jag kom precis hem från stallet. Min grupp (som tidigare var perfekt) har slagits ihop med en annan ... Anledningen till det var att vi var för få i min grupp. Nu är vi istället jättemånga.. Och gruppen vi slogs ihop med är ju inte direkt den bästa heller... Aja. Jag träffade Carina och Carola där, som jag inte träffat på länge! Carola har till och med hunnit bli gravid! haha,  GRATTIS! :D
Jag red iaf Eros och det gick bra.

Roger var supersnäll och gav mig skjuts hem från stallet. Under resan pratade vi väldigt mycket om en speciell person... någon kanske vet vem jag pratar om. Känns bra att nån förstår så bra som han!

Men jag är så besviken på dig. Det är inte fören man blir äldre som man förstår hur du är. Men jag minns inte att det var såhär när jag var liten. Är det hon eller du? Jag vet inte om jag vill veta..

kram / vevvsan


Film gör sig bäst på kvällen


Hejsan,
jag har precis kommit hem från Alexandra. Jag åkte till henne vid 23:00 tiden igår med Jonas, vi skulle nämligen ha lite filmkväll. :) Vi såg "Sex and the city"-filmen och "What happens in Vegas". Dom va faktiskt rätt bra! Ashton Kutcher är ju såå söt... Dock var det svårt att hålla sig vaken genom hans film, klockan blev rätt mycket!
Nu ska jag äta lite och vänta på att klockan blir 17:15, för då bär det av till stallet. För första gången på riktigt länge.. Jag orkar aldrig åka dit numera, har så mycket annat hela tiden. Känns väldigt sorgligt.
Jag drömde till och med om stallet i natt. Jag drömde att det var likadant som för för några år sen.. (dvs. roligt, välkomnande och underbart). Usch vad jag saknar de gamla tiderna! Nu har nästan alla slutat och det är inte alls samma stämning där.

kramar / vevvsan


Buuu..

Hejsan,
jag har precis kommit hem från Järna, alltså Natalie. Tänkte skriva lite om våra små äventyr!
När vi kom hem till Natts, möblerade vi hennes rum eftersom hon precis har flyttat dit. Sen chillade vi lite med Sex and the City och åt en matbit (dvs. makaroner).
Sen skulle vi gå ut och träffa Martin, men stackarn fick vänta ute på oss ganska länge eftersom vi fick nån slags flummig attack och började ta massor av lustiga bilder... Hm, ni får nog se dem i ett senare inlägg!
Aja, vi gick ut i den kolsvarta (och jättekalla) höstnatten och mötte honom, och sen började vi promenera.
Järna är inget trevligt ställe. Det är gamla och udda hus, med övervuxna trädgårdar och släckta fönster överallt. Sånna där läskiga vind-plingor lät hela tiden. Dessutom kom vi fram till att det nästan bara bor retards i Järna. (tur för Järna att dom har Natta iaf! :D)
Martin letade efter något "spökhus" som han ville visa oss, men som han aldrig hittade. Dålig!
Dock skrämde ett plastband livet ur mig (och Natta) :O
Vi avrundade vår lilla promenad med att gå in på en kyrkogård prick klockan 00:00.. Kusligt...
Jag fick reda på att det finns folk som arbetar med att gräva upp gravar... och att en del folk roar sig med att välta gravstenar? Öh, jag ser inte det roliga i det. Är man inte liite sjuk om man välter gravar? Vad har människor för liv!

Imorse vaknade vi av att en snygg målare ringde på och skulle tapetsera. Daniel hette han. Rawr...

Nej nu ska jag göra annat, trevligt höstlov, ni som har!

/ vevvsan


veronix är tillbaka!

Heeeej,
ser ni vilket snygg design min kära vän Natalie har gjort till mig? Tack så mycket hjärtat.
Anledningen till att jag slutade blogga ett tag var att jag helt enkelt inte orkade. Plus att jag "råkade" ta bort min design, och jag orkade inte göra en ny.
Så, här har ni Vevvs igen, redo att skriva offentlig dagbok (bland annat)! Jag antar såklart att jag är saknad! *hostisar*


RSS 2.0