allt är inte fysiskt

Känner du nått alls?

Betyder jag inte ett skvatt?

Vad gjorde jag för fel? Är du inte nöjd?

Förlåt för jag förstör er perfekta familj.

Förlåt för jag kom till.

Det är mer än bara rum och nycklar

Det är vad du säger och vad du menar.

Jag gör mitt bästa

Men det är inte tillräckligt

Jag är inte tillräcklig

Jag är operfekt och förstörbar.


host

Hejsan,
Jag är ännu inte helt frisk, men jag tog mig friheten att gå ut med några kompisar den här kvällen. det var trevligt !
Egentligen skulle jag till pappa men .. ja. det är ju som det är .. så det blev inte att åka till honom.

varför ska det vara så förrvirrande?


Sjukling

Just nu ser min blogg ut som en kråka..  jag tror att jag fixar det nån gång i framtiden!

Jaha, vad ska man skriva! Jag är sjuuuuuk. sjuuuuuk. Det vill inte försvinna .. :/  Det ligger pappershögar överallt i lägenheten och imorrn är det skolfoto igen, för elevstödjarna. KUL. Men det är bara att palla sig dit bli fotat och hoppas på det bästa! Nu ska jag sova. Eller vila kanskee man säger, eftersom klockan inte ens är 17 :/

smittkram! // veronica

Jag är seg.

Hejsan ni som inte övergivit min lilla blogg även om den inte har uppdaterats på lääääänge.
sen sista inlägget har det hänt en del, den delen är lite för stor för att skrivas ner, men jag kan skriva delar av den delen :)
Jag har varit på klassresa med världens bästa klass. Vi var ute i Kapellskär, dvs. landet. Vår klass är väldigt bra på att underhålla sig själv, ex så var det små "fester" i stugorna, en del fick fnatt och dansade som galningar till Bag in the Box. Hm.
Det fanns en höghjdsbana där också som vi (modiga) fick gå. Och jag gick. Och jag gör det aldrig igen. Tror jag. 6 meter upp i luften skulle man balansera på stockar, rep och hoppa över till plattformar och allt vad det var. Det var en skräckblandad förtjusning :)
Efter klassresan blev jag sjuk. Och det har jag varit sen dess... i 5 dagar nu. Varför blir jag aldrig frisk? Jag blir bara värre! Blir jättestressad här hemma med tanke på att jag kommer efter så mkt, och redan nu i början av terminen. Fasen. Men det finns inget jag kan göra åt den saken nu ..
Dock pallade jag mig till skolan igår av en anledning. Skolfoto. Inte kan jag missa sista klassfotot på grund av en extrem förkylning heller! Men när jag kom hem hade jag huvudvärk och mådde illa, så trippen till skolan gjorde mig inte gott.

Idag skulle jag egentligen rida och fira Claudia som fyllde 16 år i söndags! Grattis hjärtat! <3
Men jag är ju som sagt dålig. Jag har inte varit i stallet på 2 veckor och jag vill gärna fira Cludd. Vad ska man göra? Svara mig någon! :(

kramkram // veronica

RSS 2.0